imgKanalen

img Recepten voor alle zwangerschapsweken
Voor elke zwangerschapsweek een specifiek recept, met de voedingsstoffen die je dan net nodig hebt. De lekkerste recepten voor tijdens de zwangerschap!

img zwangerenportaal.nl
Het officiële zwangerenportaal.nl kanaal met geverifieerde informatie van professionals. Wanneer je je abonneert op dit kanaal, ontvang je wekelijks relevante informatie voor jouw week: de weekmail en daaraan gerelateerde artikelen.

img Videoserie van een verloskundige
In duidelijke taal vertelt Karlijn Janssen, verloskundige, wat je moet weten over verschillende belangrijke onderwerpen tijdens de zwangerschap. Van onderzoeken tot bevallingshoudingen, de verloskundige legt het allemaal haarfijn uit.

img Voor de partner
Het kanaal voor de partner van de zwangere, met relevante informatie met betrekking tot de fase waarin de zwangerschap van je partner zich bevindt. Zo leef je mee met de ontwikkelingen en ben je steeds op de hoogte van wat belangrijk is.

img Ontwikkeling baby
Per week lees je hier over de ontwikkeling van je baby, de ontwikkelingen bij jou na de bevalling en leuke weetjes en tips.

img Vlogchannel van Bo Theijs
Bo Theijs vertelt wekelijks over haar zwangerschap en als nieuwbakken moeder. Op innemende manier neemt ze je mee in de ups en downs die ze tegenkomt.

img Blogchannel van Shireen de Vries
Shireen de Vries blogt over wat zij meemaakt tijdens haar zwangerschap en bevalling. Ze schrijft over de dagelijkse gebeurtenissen en gevoelens die daarbij komen kijken.

img Blogchannel van Irene
In geur en kleur beschrijft Irene over gebeurtenissen en ervaringen tijdens haar zwangerschap. Met haar levendige verhalen neemt ze je helemaal mee.

img Vlogchannel van Sanne Bakker
Hi! Mijn naam is Sanne en ik geef je wekelijks een inkijkje in mijn leven als zwangere van ons tweede kindje! Van tips en tricks tot uitjes en geluksmomenten, jij bent erbij.

img zwangerenportaal.nl - English
The official zwangerenportaal.nl channel, containing verified information provided by professionals. As a subscriber of this channel, you receive relevant information on a weekly basis: the pregnancy week e-mail and related articles.

img Birth Verloskundigen
Dit is het kanaal van Birth Verloskundigen in Zwolle; met informatie relevant voor zwangeren bij deze praktijk.

img Blogchannel van Maartje
Ik neem je graag mee in mijn wereld, waar lachen, mopperen op de wereld en heel veel liefde voor het leven samenkomen.

img Praktijk voor Verloskunde en Echoscopie
Dit is het kanaal van de Praktijk voor Verloskunde en Echoscopie, te Capelle a/d IJssel, met informatie relevant voor zwangeren bij deze praktijk.

img Verloskundigen Aandelaak
Dit is het kanaal van Verloskundigen Aandelaak in Hoevelaken en Vathorst, met informatie relevant voor zwangeren bij deze praktijk.

img Verloskundigenpraktijk De Vallei
Dit is het kanaal van Verloskundigenpraktijk De Vallei, met informatie relevant voor zwangeren bij deze praktijk.

img Blogchannel van Maricken
Hoi! Mijn naam is Maricken en op de zondagochtend van carnaval had ik naast een Brabants worstenbroodje en een glas jus d’orange, ook een positieve zwangerschapstest in mijn handen. Laat je een berichtje achter?

img Blogchannel van Charlotte
Mijn naam is Charlotte en ik woon samen met mijn man Rik en ons inmiddels 11 maanden jonge dochter Jara in Haarlem. Ik ben uiteraard benieuwd of mijn ervaringen overeenkomen met die van jou of dat mijn blog vragen bij jou opwekt die je na het lezen aan mij wilt stellen. Reacties zijn welkom!

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!