img


Kanalen

Recepten voor alle zwangerschapsweken
Voor elke zwangerschapsweek een specifiek recept, met de voedingsstoffen die je dan net nodig hebt. De lekkerste recepten voor tijdens de zwangerschap!

zwangerenportaal.nl
Het officiële zwangerenportaal.nl kanaal met geverifieerde informatie van professionals. Wanneer je je abonneert op dit kanaal, ontvang je wekelijks relevante informatie voor jouw week: de weekmail en daaraan gerelateerde artikelen.

Videoserie van een verloskundige
In duidelijke taal vertelt Karlijn Janssen, verloskundige, wat je moet weten over verschillende belangrijke onderwerpen tijdens de zwangerschap. Van onderzoeken tot bevallingshoudingen, de verloskundige legt het allemaal haarfijn uit.

Zwangerenportaal- Voor de partner
Als partner ben je de helft van het aankomend ouderpaar. Net zo belangrijk als de zwangere, maar soms wat aan de zijlijn betrokken. In ieder geval kan je dat gevoel krijgen. Met de juiste informatie en tips voel je je niet alleen meer betrokken bij de zwangerschap, je bent ook iemand aan wie jouw zwangere partner echt wat heeft. Want laten we eerlijk zijn, grappen en grollen zijn leuk, maar als het puntje bij het paaltje komt wil je er wel voor haar zijn. In de wekelijkse partnermail lees je achtergrondinformatie, tips voor jou en uitleg over wat je zoals kan tegenkomen tijdens jullie zwangerschap. Alle informatie van alle weken kun je in een keer achter elkaar doorlezen maar waarschijnlijk blijft het beter hangen als je het erbij pakt in de betreffende zwangerschapsweek. Of je kijkt achteraf nog even wat je wil weten. Hoe je het ook gebruikt, doe er jouw en haar voordeel mee!

Vlogchannel van Bo Theijs
Bo Theijs vertelt wekelijks over haar zwangerschap en als nieuwbakken moeder. Op innemende manier neemt ze je mee in de ups en downs die ze tegenkomt.

Blogchannel van Shireen de Vries
Shireen de Vries blogt over wat zij meemaakt tijdens haar zwangerschap en bevalling. Ze schrijft over de dagelijkse gebeurtenissen en gevoelens die daarbij komen kijken.

Blogchannel van Irene
In geur en kleur beschrijft Irene over gebeurtenissen en ervaringen tijdens haar zwangerschap. Met haar levendige verhalen neemt ze je helemaal mee.

Vlogchannel van Sanne Bakker
Hi! Mijn naam is Sanne en ik geef je wekelijks een inkijkje in mijn leven als zwangere van ons tweede kindje! Van tips en tricks tot uitjes en geluksmomenten, jij bent erbij.

zwangerenportaal.nl - English
The official zwangerenportaal.nl channel, containing verified information provided by professionals. As a subscriber of this channel, you receive relevant information on a weekly basis: the pregnancy week e-mail and related articles.

Birth Verloskundigen
Dit is het kanaal van Birth Verloskundigen in Zwolle; met informatie relevant voor zwangeren bij deze praktijk.

Blogchannel van Maartje
Ik neem je graag mee in mijn wereld, waar lachen, mopperen op de wereld en heel veel liefde voor het leven samenkomen.

Praktijk voor Verloskunde en Echoscopie
Dit is het kanaal van de Praktijk voor Verloskunde en Echoscopie, te Capelle a/d IJssel, met informatie relevant voor zwangeren bij deze praktijk.

Verloskundigen Aandelaak
Dit is het kanaal van Verloskundigen Aandelaak in Hoevelaken en Vathorst, met informatie relevant voor zwangeren bij deze praktijk.

Verloskundigenpraktijk De Vallei
Dit is het kanaal van Verloskundigenpraktijk De Vallei, met informatie relevant voor zwangeren bij deze praktijk.

Blogchannel van Maricken
Hoi! Mijn naam is Maricken en op de zondagochtend van carnaval had ik naast een Brabants worstenbroodje en een glas jus d’orange, ook een positieve zwangerschapstest in mijn handen. Laat je een berichtje achter?

Verloskundigen Barneveld
Dit is het kanaal van Verloskundigen Barneveld, met informatie relevant voor zwangeren bij deze praktijk.

Regio Amersfoort (Meander MC)
Dit is het kanaal van Regio Amersfoort (Meander MC), met informatie relevant voor zwangeren bij praktijken behorend bij deze regio.

Zwangerschapskleding aanbiedingen shoppen Aanbiedingen zwangerschapskleding
Hier vind je de beste aanbiedingen voor de mooiste zwangerschapskleding. Zo kan jij er ook tijdens je zwangerschap prachtig uit blijven zien zonder hiervoor te veel te betalen!

Verloskundigenpraktijk It Bertehûs
Dit is het kanaal van de Verloskundigenpraktijk It Bertehûs te Akkrum.

Zwangerenportaal - Entertainment
Zwanger zijn is leuk! Volg dit kanaal voor grappige, aandoenlijke of lieve babyvideo's en foto's. Ook ben je als eerste op de hoogte van de zwangerschap van bekende Nederlanders.

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!