1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  category-image

  Geboortekaartjes

  Een geboortekaartje is onmisbaar bij de geboorte van je baby! Het is dé manier om aan iedereen bekend te maken dat je baby is geboren. Bekijk hier de geboortekaartjes Top 2!

  Terug

  Geboortekaartjes

  Geschreven door: ZP® - Magazine
  ZP® - MagazineGeschreven door: ZP® - Magazine
  Misschien wel een van de leukste to do’s tijdens je zwangerschap: het kiezen en maken van het geboortekaartje van je kleintje(s). Wist je dat je de geboortekaartjes helemaal zelf kan ontwerpen? Met handige online tools maak je in een handomdraai het kaartje.

  Waarom een geboortekaartje?

  Er zijn natuurlijk verschillende manieren om aan jullie omgeving bekend te maken dat de kleine er is. Tegenwoordig bel of app je vrienden en familie al vrij snel met het mooie nieuws, maar een geboortekaartje mag natuurlijk niet ontbreken. Het is het allereerste echt tastbare van jullie kleintje aan vrienden en familie.

  De meeste ouders (to be) starten met het maken van het geboortekaartje zo rond de 20 weken. Vaak is dan het geslacht bekend en maakt de werknaam plaats voor dé naam. Je kan dan beginnen met het ontwerpen van het geboortekaartje. Willen jullie het geslacht niet weten? Dan kan je twee geboortekaartjes klaarzetten of kiezen voor een neutrale variant.

  Het geboortekaartje kan je al helemaal klaarzetten en in veel gevallen ook opslaan in je eigen collectie. In de kraamweek hoef je alleen nog maar de gegevens aan te passen en het kaartje te bestellen. En het kan dan ook eenvoudig worden opgepakt door je partner of iemand anders.

  Hier ontwerp je de mooiste geboortekaartjes

  Gebruiksvriendelijk en proefdruk bestellen

  Wist je dat je elk kaartje eenvoudig zelf kan bewerken op deze websites? Zo geef je het voorbeeld design eenvoudig een eigen twist. Dit doe je door een geboortekaartje te kiezen welke je het mooist vindt, het kaartje vervolgens te openen in de online bewerktool en de naam aan te passen. Je kan ook het hele design een eigen twist geven. Wijzig lettertypes, kleuren en voeg elementen uit de beeldbank toe.

  Het kaartje ontworpen en helemaal blij met jouw creatie? Tip: bestel dan altijd eerst een proefdruk. Alle type- en taalfoutjes vallen bij een fysiek kaartje meer op dan op een digitale versie. Ook kleur, de papiersoort en het kaartformaat kan je met een proefdruk onwijs goed beoordelen.

  Wist je dat je bij bovenstaande websites al een proefdruk besteld voor een probeerprijs vanaf €1? Je ontvangt tevens een te gek welkomstpakket.

  Verschillende geboortekaartjes

  Je kan kiezen uit heel veel verschillende geboortekaartjes. Voor alle smaken, prijzen en wensen zijn er opties. Tegenwoordig kiezen veel ouders to be ervoor het geboortekaartje te versturen in een gekleurde (bijpassende) envelop en deze te sluiten met een sluitsticker. Ook daarin zijn de keuzes eindeloos en doe je vooral wat bij jullie past. Wist je dat je bij de geboortekaartjes websites vaak ook terecht kan voor het geboortebord? Dit kan je bijvoorbeeld helemaal in stijl van het kaartje én kan je ook al voor de bevalling bestellen.

  Helemaal gepersonaliseerd met foto

  Wil je het echt persoonlijk maken? Wacht dan tot jullie kleine wondertje geboren is, houd een newbornshoot en zet de foto’s op het geboortekaartje. Dit kan een foto zijn van de baby alleen of samen met jullie.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard