1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  category-image

  Geboortekaartjes

  Een geboortekaartje is onmisbaar bij de geboorte van je baby! Het is dé manier om aan iedereen bekend te maken dat je baby is geboren. Bekijk hier de geboortekaartjes Top 3!

  Terug

  Geboortekaartjes

  Geschreven door: ZP® - Magazine
  ZP® - MagazineGeschreven door: ZP® - Magazine
  Geboortekaartjes versturen is dé manier om de geboorte van jullie baby aan iedereen bekend te maken. Het is zoet, mooi, en je kunt het op jouw eigen originele manier doen, met het design dat het beste bij jullie past. Bovendien kun je ze al voor de bevalling ontwerpen, wat je weer een hoop stress bespaart als de baby er eenmaal is.

  Waarom een geboortekaartje?

  Er zijn natuurlijk verschillende manieren om aan jullie omgeving bekend te maken dat de kleine er is. Maar een geboortekaartje is toch wel veruit de leukste manier! Je kunt hem ontwerpen, of laten ontwerpen, helemaal in jullie smaak en wat jullie het meest gepast lijkt voor jullie baby.

  Na de geboorte hoeven jullie dan alleen nog maar de naam en de geboortedatum erop te zetten, ze te bestellen en ze op de post te doen. Dat kan de partner in de kraamweek doen, of jullie samen als de moeder weer een beetje is hersteld en klaar is om de kaartjes op de post te doen. Daarnaast is een geboortekaartje een ontzettend leuke herinnering om voor altijd te bewaren voor later!

  Hier ontwerp je de mooiste geboortekaartjes

  Gebruiksvriendelijk en gratis proefdruk

  Bij de meeste van bovenstaande website kun je eerst een gratis proefdruk aanvragen van je geboortekaartje. Zo ben je er zeker van dat het hét ontwerp is voordat je er tientallen van laat afdrukken! Daarnaast zijn ze allemaal erg gebruiksvriendelijk, en hebben ze een goede reputatie onder gebruikers.

  Zo kun je kiezen uit veel verschillende designs die al klaarstaan op de website, die je vervolgens zelf helemaal kunt customizen en naar wens kunt maken. Zo hoef je niet helemaal vanaf nul te beginnen met het ontwerpen, maar heb je al een fijne basis.

  Verschillende geboortekaartjes

  Je kunt met je geboortekaartje alle kanten op. Houd jij van gouden randjes en een luxe uitstraling? Dan kan dat. Leuk voor zowel een jongen als meisje, dat glitter. Je kunt ook gebruik maken van verschillende silhouetten als illustratie, in plaats van een foto. Wat dacht je van een stoere of juist rustieke uitstraling door het gebruiken van een houtprint?

  Met pasteltinten kun je ook nooit de mist in gaan. Dit zijn heerlijke babykleurtjes! Je kunt dan gaan voor een lichtroze pastelkleur voor meisjes en een lichtblauwe pastelkleur voor jongens. Pastelgroen of –geel is leuk voor beide geslachten: fijn voor als je geslacht nog niet wil weten, maar wel vast een geboortekaartje wilt ontwerpen.

  Helemaal gepersonaliseerd met foto

  Wil je het echt persoonlijk maken? Wacht dan tot jullie kleine wondertje geboren is, houd een newbornshoot en zet de foto’s op het geboortekaartje. Deze foto kan alleen van jullie baby zijn, of met papa en mama erbij. Je kunt je geboortekaartje dan écht compleet maken met een paar passende, gepersonaliseerde sluitzegels.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard