1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  category-image

  Baby en kind

  Wat een onbeschrijfelijke liefde en genot wanneer je baby eindelijk is geboren! Dit kleine wondertje is voortgekomen uit jou en je partner, kan je het al een beetje bevatten?

  Terug

  Baby en kind

  Geschreven door: ZP® - Magazine
  ZP® - MagazineGeschreven door: ZP® - Magazine
  Er komt een hele hoop kijken bij een pasgeboren baby! Dit kleine mini-mensje heeft 9 maanden in jouw buik zitten groeien om nu zijn leven als mens de beginnen aan jouw zijde. Alhoewel alles draait om het genieten van deze roze wolk waarop je zult zitten, is het ook belangrijk dat je aan alle praktische zaken hebt gedacht. Het daarom erg fijn om alle informatie over je pasgeboren baby op één plek kunt vinden. Daarvoor kun je hier iedere dag terugkomen om antwoorden te vinden op al je baby-gerelateerde vragen!

  Een goede voorbereiding op de komst van je baby

  Je kunt nog zo goed zijn voorbereid op de geboorte van je kindje, maar je zult zien dat er altijd nog onverhoopte of onverwachte situaties komen opspelen waarin je het even niet meer weet. Je kunt dan hier komen om alles te lezen over babykwaaltjes, babyvoeding, babyverzorging, babykleertjes, de groei van je baby, het slaapschema van je baby, het huilen van je baby en nog veel meer! Zo wordt de eerste fase met je baby gelijk een stuk gemakkelijker.

  Natuurlijk kun je hier ook altijd even komen kijken wanneer je nog zwanger bent! Dan weet je precies waar je je allemaal op kunt voorbereiden. Zo delen we handige tips over de babyuitzet en wat je emotioneel en fysiek kunt verwachten als de baby er is.

  De eerste keren

  Daarnaast kun je informatie vinden over alle eerste keren van je baby wanneer hij al een aantal maanden oud is: de eerste tandjes, het eerste hapje, de eerste stapjes en de eerste woordjes! Heb je even het idee dat je er alleen voor staat? Dan kun je hier ook herkenbare vlogs en blogs vinden van andere mama’s.

  Antwoorden op alle babyvragen

  Eén ding is zeker: het leven met je baby zal een stuk leuker zijn wanneer je baby er eenmaal is. Maar wat als je er nu niet achter komt waarom hij zo moet huilen? Of wanneer zijn poep er abnormaal uitziet? En hoe moet je je kindje in hemelsnaam goed aankleden wanneer het winter is? Of wat nu wanneer je kindje niet wilt drinken of slapen? Op al je babyvragen kun je hier de beste antwoorden vinden.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard