1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  category-image

  Zwanger

  Als je op deze pagina kijkt, dan betekent het waarschijnlijk dat je zwanger bent. Gefeliciteerd!

  Terug

  Zwanger

  Geschreven door: ZP® - Magazine
  ZP® - MagazineGeschreven door: ZP® - Magazine
  Zwanger zijn is een fantastisch avontuur waarin je veel zult leren over jezelf, je lichaam en je kindje. Wel moet er natuurlijk veel geregeld worden en aan veel dingen worden gedacht als je zwanger bent. Hier kun je alle nodige informatie vinden om je zwangerschap veel gemakkelijker te maken!

  Ontdekken dat je zwanger bent

  Wanneer je erachter komt dat je zwanger bent, krijg je waarschijnlijk eerst te maken met emoties van bijvoorbeeld geluk, opgewondenheid, blijdschap en misschien ook wel verrassing. Na de eerste reactie zullen er waarschijnlijk gelijk een hoop vragen in je opkomen. Hoe lang ben ik al zwanger? Moet ik me meteen inschrijven bij een verloskundigenpraktijk? Is mijn baby gezond? Kan ik dit wel aan? Wat heb ik in hemelsnaam allemaal nodig?

  Van de zwangerschapstest en de eerste afspraak met je verloskundige tot aan de eerste trapjes in je buik, het kopen van de kinderwagen en de luiertas en de ontsluitingsweeën: het hoort allemaal bij zwanger zijn! Zwanger zijn is een geweldig avontuur dat voor iedere vrouw uniek is. Iedere vrouw beleeft namelijk op haar eigen manier de kwaaltjes, uitdagingen die erbij komen kijken en de voorbereiding op de bevalling en het moeder zijn.

  Wat staat je allemaal te wachten?

  Het is erg handig om te weten wat je allemaal te wachten staat per zwangerschapsweek. Daarom kun je op deze pagina kijken naar de verschillende zwangerschapsweken met daarbij alles wat je kunt verwachten qua afspraken met de verloskundige, echo’s, de ontwikkeling van je baby en je eigen gezondheid. Je kunt hier dus altijd terugkomen als je specifieke vragen hebt met betrekking tot je zwangerschapsweek!

  Altijd geïnformeerd

  Daarnaast kan je hier rekenen op nuttige onderwerpen met betrekking tot alles wat met de zwangerschap te maken heeft. Informatie over de eerste echo, zwangerschapsvitamines en voeding, zwangerschapskleding, de uitzetlijst, de gezondheid van je ongeboren baby, de voorbereiding op de bevalling, een hoop praktische zaken en nog veel meer zal je allemaal hier kunnen vinden! Als je je even alleen voelt in je zwangerschap, kun je ook altijd nog verschillende blogs en vlogs bekijken van andere zwangere vrouwen die hier hun verhalen delen.

  Heb je je al ingeschreven bij een verloskundigenpraktijk? Log dan in bij jouw account bij zwangerenportaal.nl om al jouw afspraken, echo’s en testresultaten tijdens jouw zwangerschap direct in te kunnen zien.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard