1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  category-image

  Veelgestelde vragen

  Terug

  Veelgestelde vragen

  Geschreven door: ZP® - Magazine
  ZP® - MagazineGeschreven door: ZP® - Magazine
  Je bent op zwangerenportaal.nl aan het juiste adres voor allerhande informatie met betrekking tot jouw zwangerschap. Wanneer jouw verloskundigenpraktijk bij ons is aangesloten (je kunt vinden of dit zo is door je postcode in te vullen bij 'Zorgaanbieder vinden'), wordt de communicatie tussen jou en de praktijk voor een belangrijk deel verzorgd door zwangerenportaal.nl. Wanneer jouw verloskundigenpraktijk niet bij ons is aangesloten, vind je hier nog steeds wel een heleboel informatie die waardevol voor je is tijdens jouw zwangerschap.

  Wanneer je bent aangemeld en ingelogd, biedt zwangerenportaal.nl een aantal voorzieningen die handig zijn met betrekking tot de begeleiding door de verloskundige tijdens jouw zwangerschap en zorgt voor een efficiënte communicatie tussen jou en de verloskundige.

  Je dossier inzien

  Binnen je verloskundigenpraktijk wordt een dossier van je bijgehouden, waarin alle nodige gegevens staan over jou en het verloop van je zwangerschap.
  Middels zwangerenportaal.nl heb jij zelf direct toegang tot dit dossier.
  In het dossier staan alle termen in begrijpelijke taal uitgelegd.
  Lees hier hoe je jouw dossier opent en wat je kunt bekijken

  Updates controles en onderzoeken

  Updates met betrekking tot jouw controles en onderzoeken worden direct in jouw dossier verwerkt. Zo ben je steeds op de hoogte. Lees hier hoe je jouw updates opent en wat je kunt bekijken

  Afspraken en afspraakherinneringen

  Jouw afspraken bij je zorgverleners worden vastgelegd. Er wordt toegelicht wat het doel is van een afspraak en wat je eventueel kunt doen ter voorbereiding of wat je moet meenemen naar de afspraak. Voorafgaand aan elke afspraak ontvang je een afspraakherinnering per e-mail. Zo voorkom je dat je per ongeluk afspraken en onderzoeken mist.
  Lees hier waar je jouw afspraken vindt

  Wekelijkse e-mail met informatie over JOUW zwangerschapsweek

  Op basis van jouw uitgerekende datum ontvang je wekelijks een e-mail met daarin relevante informatie over het moment van jouw zwangerschap.
  In deze e-mail lees je wat er met jouw lichaam gebeurt en hoe jouw kindje zich ontwikkelt. Je leest welke onderzoeken eraan zitten te komen, of je al een echo moet laten maken en waar je allemaal op kunt letten in die week.
  In deze e-mail geven we je ook links naar artikelen over onderwerpen die in die week relevant voor je zijn.
  Lees hier meer over de wekelijkse e-mail

  Wanneer je niet bent aangemeld en ingelogd heb je geen toegang tot bovenstaande voorzieningen. Wél heb je toegang tot alle artikelen die op zwangerenportaal.nl staan, die een uitgebreide bron van informatie vormen over alles wat met zwangerschap te maken heeft. Klik hiervoor op het menu bovenaan de pagina.

  Veelgestelde vragen

  Hieronder vind je een overzicht van de onderwerpen waarover veel vragen worden gesteld. Klik op de link bij het onderwerp waarover je een vraag hebt om de vragen en antwoorden te zien.

  Aangesloten praktijken

  Vragen en antwoorden over aangesloten praktijken vind je hier

  Account

  Vragen en antwoorden over jouw account vind je hier

  Afspraak

  Vragen en antwoorden over jouw afspraken vind je hier

  Dossier

  Vragen en antwoorden over jouw dossier vind je hier

  Gebruikersnaam

  Vragen en antwoorden over jouw gebruikersnaam vind je hier

  Privacy

  Vragen en antwoorden over privacy vind je hier

  Weekmails

  Vragen en antwoorden over jouw weekmails vind je hier

  Heb je een vraag over een ander onderwerp dan hier genoemd? Stel hem via onderstaand formulier.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard