Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Uitleg wekelijkse e-mail

ZP® - Magazine

, 16 augustus 2017 11:11Laatste update op: 8 april 2020 20:36

Op basis van jouw uitgerekende datum ontvang je wekelijks een e-mail met daarin relevante informatie over het moment van jouw zwangerschap. In deze e-mail lees je wat er met jouw lichaam gebeurt en hoe jouw kindje zich ontwikkelt. Je leest welke onderzoeken eraan zitten te komen, of je al voor een echo moet laten maken en waar je allemaal op kunt letten in die week.

In deze e-mail geven we je ook links naar artikelen over onderwerpen die in die week relevant voor je zijn.

Hoe zorgt zwangerenportaal voor relevante informatie in mijn zwangerschapsweek?

Content team

Wij hebben een fantastisch team met geboortezorgdeskundigen die samen het content team vormen. Zij hebben voor jou en/of je partner informatie geschreven waarvan ze weten dat EN wanneer die belangrijk is tijdens de zwangerschap.

Wekelijkse mail

Op basis va de informatie van ons content team hebben wij een wekelijkse mail opgesteld die jou vertelt wat er die zwangerschapsweek voor jou belangrijk is.
De mail is vrij kort omdat we je geen lange mail willen sturen. Als je klikt op ‘Lees verder’ dan kom je op zwangerenportaal.nl op de pagina met het volledige overzicht van belangrijke informatie voor jouw zwangerschapsweek.

Onze instellingen zorgen voor relevante content voor jou. Wij zorgen ervoor dat we de relevante en belangrijke artikelen aan jou laten zien.

Zwangerenportaal is daardoor niet alleen praktisch heel handig, maar ook waardevol voor jou als bron van informatie over jouw zwangerschap.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard