1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Zwangerschapskussen: hoe kan het jou helpen?

  Gepubliceerd op: 13 september 2020 14:40Bewerkt op: 7 september 2023 20:25
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 13 september 2020 14:40Bewerkt op: 7 september 2023 20:25
  Geschreven door: ZP® - MagazineAdvertentie partner: Ilmaha

  Wat is een zwangerschapskussen?

  Voordat je zwanger werd leek zo’n banaan vormig zwangerschapskussen je misschien een groot raadsel. Maar nu je zelf zwanger bent, wordt het steeds logischer om er eentje te gaan gebruiken. Veel zwangere vrouwen ervaren rugpijn, bandenpijn, rusteloze benen en kunnen het zich maar moeilijk comfortabel maken in bed. Een zwangerschapskussen helpt hierbij!

  Een zwangerschapskussen is een kussen in de vorm van een banaan, een soort van langwerpige ‘’slurf’’. Je kunt hem tussen je benen leggen, onder je buik, en onder je hoofd. Zo wordt je buik veel beter ondersteund en zal je minder last krijgen van je bekken.

  Zwangerschapskussen én voedingskussen

  Een zwangerschapskussen is niet alleen ideaal tijdens de zwangerschap, ook erna komt hij nog goed van pas! Zo kun je het kussen heel goed gebruiken tijdens het voeden van je kindje, bij zowel fles- als borstvoeding. En heb je wel eens gehoord van een relax hoes? Hiermee maak je van je voedingskussen een heerlijk zacht babynestje! Niet alleen hartstikke fijn, maar ook nog eens een hele duurzame oplossing.

  Zwangerschapskussen kopen

  Zwangerschapskussens vind je in alle soorten en maten, van allerlei merken, met allerlei kleuren, prints en in verschillende prijsklassen. Je kunt ze vaak aanschaffen met een afneembare hoes, zodat je de hoes gemakkelijk kunt wassen. Ook kan de vulling verschillen: piepschuim, microparels, polyester of traagschuim vulling. Zie je door de bomen het bos niet meer? Dit zwangerschapskussen is een uitstekend exemplaar! Hoge kwaliteit, gevuld met microparels die hun volume niet verliezen (hierdoor behoudt je zwangerschapskussen altijd zijn volume en hoef je niet na te vullen) en met verschillende voedingskussenhoezen van biologisch materiaal. Stoffen die heel zacht zijn voor jouw huid en die van je baby. En nog een leuk weetje; handgemaakt in Nederland!

  Dit artikel is geschreven in samenwerking met Ilmaha

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard