1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  ZwangerZwangerschapskussen hoe kan het jou helpen

  Zwangerschapskussen: hoe kan het jou helpen?

  ZP® - Magazine

  , 13 september 2020 14:40Laatste update op: 15 mei 2023 14:28
  In samenwerking met: Ilmaha

  Een zwangerschapskussen is voor veel zwangere vrouwen onmisbaar, vooral in de latere weken van de zwangerschap. Zo’n kussen kan ontzettend helpen om fijnere nachten te hebben en beter te slapen. Hoe helpt een zwangerschapskussen en wat kun je er allemaal mee?

  Wat is een zwangerschapskussen?

  Voordat je zwanger werd leek zo’n C vormig zwangerschapskussen je misschien een groot raadsel. Maar nu je zelf zwanger bent, wordt het steeds logischer om er eentje te gaan gebruiken. Veel zwangere vrouwen ervaren rugpijn, bandenpijn, rusteloze benen en kunnen het zich maar moeilijk comfortabel maken in bed. Een zwangerschapskussen helpt hierbij!

  Een zwangerschapskussen is een kussen in de vorm van een C, een soort van langwerpige ‘’slurf’’. Je kunt hem tussen je benen leggen, onder je buik, en onder je hoofd. Zo wordt je buik veel beter ondersteund en zal je minder last krijgen van je bekken.

  Zwangerschapskussen én voedingskussen

  Een zwangerschapskussen is niet alleen ideaal tijdens de zwangerschap, ook erna komt hij nog goed van pas! Zo kun je het kussen heel goed gebruiken tijdens het voeden van je kindje, bij zowel fles- als borstvoeding. En heb je wel eens gehoord van een relax hoes? Hiermee maak je van je voedingskussen een heerlijk zacht babynestje! Niet alleen hartstikke fijn, maar ook nog eens een hele duurzame oplossing.

  Zwangerschapskussen kopen

  Zwangerschapskussens vind je in alle soorten en maten, van allerlei merken, met allerlei kleuren, prints en verschillende maten. Je kunt ze vaak aanschaffen met verschillende afneembare hoezen, zodat je de hoes gemakkelijk kunt wassen. Zwangerschapskussens vind je in U-vormen en C-vormen. Ook kan de vulling verschillen: je hebt ze met piepschuim, microparels, polyester of traagschuim vulling. Zie je door de bomen het bos niet meer? Dit zwangerschapskussen is een uitstekend exemplaar!

  Dit artikel is geschreven in samenwerking met Ilmaha

  Meer over dit onderwerp:

  • Bandenpijn
  • Rusteloze benen
  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard