1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Wat is er te doen op de Negenmaandenbeurs 2020 en waarom zou je erheen moeten gaan?

  Gepubliceerd op: 2-27-2020Bewerkt op: 2-23-2021
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 2-27-2020Bewerkt op: 2-23-2021
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  De Negenmaandenbeurs: je hoort er vaak gemixte verhalen over, maar toch is het om verschillende redenen hartstikke leuk om een bezoekje te brengen! Shoppen, workshops, modeshows en deskundig advies over verzorging en voeding voor je baby: je vindt het er allemaal. Voor zowel zwangere vrouwen als koppels die net een kindje hebben mogen ontvangen valt er genoeg te ontdekken en beleven. Je doet er veel inspiratie op en komt met veel nieuwe kennis en wellicht nieuwe spullen weer thuis!

  Dus wat zijn nou precies de redenen waarom je een bezoekje zou moeten brengen aan de Negenmaandenbeurs 2020?

  1. Voor alle zwangere vrouwen, moeders en zelfs vaders is er wel iets te zien of doen. Of je nu pas net in verwachting bent of al moeder bent van 2 kids, er vallen altijd nieuwe dingen te ontdekken op de Negenmaandenbeurs. Ben je zwanger en heb je echt nog géén idee wat je in huis moet hebben voor de babyuitzet of ben je gewoon aan nieuwe spullen en snufjes toe voor je kinderen? Dan zit je hier helemaal goed.
  2. Er zijn niet alleen spullen, maar ook workshops. Het is dus ook nog eens erg leerzaam om de Negenmaandenbeurs te bezoeken. Dit zijn interactieve sessies waar je bijvoorbeeld meer kan leren over een onderwerp als vaccinaties of het doen van een babymassage.
  3. Eindeloze inspiratie. Of je nu inspiratie nodig hebt voor de eerste babykamer, een kinderwagen, borstkolven, kinderkleding, een nieuwe eetstoel of een nieuwe autostoel: op de Negenmaandenbeurs vind je eindeloos veel producten van de beste merken. En natuurlijk heb je ook gelijk de mogelijkheid om al deze spullen te kopen!
  4. Je ontmoet andere zwangere vrouwen of moeders. Allemaal vrouwen die naar nieuwe spullen en snufjes op zoek zijn voor hun kleintjes, dus er is genoeg aanleiding om hier en daar een gesprek aan te knopen en nieuwe mama-contacten op te doen.
  1. Je vindt er een nieuwe ‘Hip & Happening’ hoek. Dit is een hoekje op de beurs waar je startende ondernemers vindt waar je leuke en handige hebbedingetjes kunt scoren, ideaal als cadeautje of gewoon voor jezelf en je kind.
  2. Je vindt er het Puur Baby Plaza waar je bewuste keuzes kunt maken. Op dit plein vind je alles voor gezinnen die graag een pure, bewuste en duurzame leefstijl willen hebben. Je vindt hier zo’n 20 groene aanbieders die ecologische en duurzame producten aanbieden. Handig, want deze producten zijn soms niet altijd even gemakkelijk te vinden!
  3. Krijg advies van deskundigen. De aanbieders die op de Negenmaandenbeurs staan geven je graag advies over het correct gebruiken van hun product, of over het verzorgen van je baby. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een fijne draagdoek of draagzak? Dan kan je meteen professioneel advies innen over hoe je dit op een juiste manier kan gebruiken met je kleine.

  Heb jij al besloten of je naar de Negenmaandenbeurs 2020 gaat? De beurs is dit jaar van 26 februari t/m 1 maart 2020 in de RAI Amsterdam en je kunt nog tickets kopen!

  Heb jij plannen om naar de Negenmaandenbeurs 2020 te gaan? Wat heeft jou gemotiveerd een bezoekje te brengen? Laat het weten in de comments!

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard