img


Zwangerschapskalender

Alle weken op een rij

Als je ergens benieuwd naar bent wanneer je zwanger bent, dan is het wel naar de ontwikkeling van je baby in je buik! Bekijk dus hier de zwangerschapskalender, met daarin uitgebreide informatie over de groei van je baby van week tot week, met leuke feitjes en belangrijke weetjes.

Van begin tot eind

Vanaf de bevruchting tot de indaling van je baby aan het einde van de zwangerschap: alle relevante informatie van week tot week in je zwangerschap vind je hier gemakkelijk bij elkaar. Zo kun je iedere week terugkomen om weer verbaasd te zijn over hoeveel je kindje nu weer is gegroeid en wat voor veranderingen jij kunt verwachten!

Iedere baby is uniek

Natuurlijk is ieder kindje anders, en dit begint al in de buik. Geen enkele baby zal altijd hetzelfde liggen in de baarmoeder als de andere baby, en de een zal zich anders ontwikkelen dan de ander. Het meest representatieve beeld over de ontwikkeling van jouw ongeboren baby krijg je dan ook bij het doen van een echo. Maar het lezen van de zwangerschapskalender kan je ook een goede houvast geven met betrouwbare informatie over de gemiddelde ontwikkeling van baby’s in de baarmoeder.

Ontwikkelingen van je baby en jezelf

Niet alleen kan je hier lezen over de groei van jouw baby, maar ook over jouw ontwikkelingen als zwangere vrouw! Zo komt iedere zwangerschapsweek weer hand in hand met nieuwe zwangerschapskwaaltjes en nieuwe lichamelijke ontwikkelingen. Hier kun je alles over lezen! Daarnaast krijg je handige informatie over wanneer je zou moeten beginnen met het kopen van de babyuitzet, zwangerschapskleding en wanneer je echo’s en controles kunt verwachten.

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!