1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Kindje gekregen? Neem je verzekeringen onder de loep

  Gepubliceerd op: 11-11-2020Bewerkt op: 1-15-2024
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 11-11-2020Bewerkt op: 1-15-2024
  Geschreven door: ZP® - Magazine(Medisch) gereviewd door: Certius Financieel Advies
  Ben je onlangs vader of moeder geworden? Dan is je leven waarschijnlijk ontzettend veranderd. Misschien heb je ondertussen ook gemerkt een kindje financieel ook veel impact maakt. Tuurlijk is kind elke euro waard, maar hier en daar besparen is altijd welkom. Kortom, tijd om te checken of je verzekeringen nog wel de juiste zijn.

  Zorg voor de juiste zorgverzekering voor jou en je kindje

  Je hebt tot 4 maanden na de geboorte de tijd om je zoon of dochter bij je zorgverzekeraar aan te melden. Dus wellicht dat je dit al hebt gedaan. Zo niet, schrijf je kind in op de polis van de ouders met de meest uitgebreide dekking. Tot 18 jaar betaal je namelijk geen premie voor je kind én dus ook niet voor de aanvullende verzekering.

  Het einde van het jaar komt eraan, dus het is nu sowieso goed om te kijken op je huidige zorgverzekering voor het komende jaar ook nog wel de juiste is. Daarom is je zorgverzekering vergelijken, als je net een kindje hebt gekregen, verstandig. De kans is groot dat je nog een uitgebreide dekking hebt die in je zwangerschap handig was, maar voor het nieuwe jaar niet meer nodig is.

  Meer warmte in huis. Kan de energie goedkoper?

  Zodra je kindje er is, gaat de verwarming flink omhoog. Maar daarnaast heb je meer wasjes en babybadjes. Kortom, de kosten voor gas-, water- en licht kunnen zo flink oplopen. Daarom is het goed om te checken of je bij andere aanbieder voordeliger uit bent. Energieleveranciers vergelijken kan dus best nuttig zijn!

  Grotere auto? Nieuwe autoverzekering

  Misschien hebben jullie met de komst van de kleine wel een andere auto aangeschaft. Logisch, maar hebben jullie toen ook een nieuwe autoverzekering afgesloten? De autopremies zijn constant in beweging en wie weet is er nu een goedkope autoverzekering die beter bij jullie nieuwe situatie past.

  Meer spullen, meer inboedelverzekering

  Niet alleen jullie leven is nu anders, maar ook jullie inboedel is waarschijnlijk flink gegroeid. Je kind heeft ontzettend veel spullen nodig: van een kinderwagen tot aan boxen en commodes. Er zijn dus veel meer spullen in huis. Zonder dat je het misschien door hebt, is dat bij elkaar best kostbaar. Daarom is nu ook een goed moment op je inboedelverzekering eens onder de loep te nemen: dekt die nog wel voldoende mocht er iets gebeuren? Je inboedelverzekering vergelijken doe je snel en gemakkelijk bij Independer.

  Tip: Dankzij onze samenwerking met Certius kan je een gratis verzekerings-check krijgen als je wil. Dan bekijken ze of je dekkingen goed staan, je nog verzekeringen mist die handig zijn en of je ergens anders goedkoper verzekerd kan zijn. Wil je hier graag meer over weten? Vul dan onderstaande formulier in.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard