1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  category-image

  Gezondheid

  Tijdens je zwangerschap is je gezondheid nóg belangrijker dan normaal. Je groeit namelijk nu ook een minimensje in je lichaam!

  Terug

  Gezondheid

  Geschreven door: ZP® - Magazine
  ZP® - MagazineGeschreven door: ZP® - Magazine
  Voor jezelf zorgen is dus nu belangrijker dan ooit. Lees op deze pagina alles nodige informatie om jezelf in goede vorm te houden tijdens je zwangerschap.

  Als je al goed op je gezondheid let buiten je zwangerschap, dan is dat fantastisch! Op diezelfde manier zou je ook door moeten gaan met het op jezelf letten tijdens de zwangerschap. Echter zullen er dan wel een aantal dingen anders zijn qua gezondheidskwesties! Je zult op andere dingen meer moeten gaan letten en je eetpatroon wat moeten aanpassen en genoeg rust moeten pakken. Gelukkig is het allemaal voor een goed doel: een gezond baby en een gezonde jij!

  Kijk hier om gelijk te kunnen zien wat je allemaal wel en niet mag eten tijdens je zwangerschap. Er zijn namelijk aardig wat dingen waar je rekening mee moet houden qua voeding tijdens de zwangerschap!

  Heb je even geen inspiratie meer voor lekkere recepten, speciaal voor in jouw zwangerschapsweek? Kijk dan hier om de lekkerste recepten te ontdekken per week van je zwangerschap.

  Tijdens je zwangerschap kan je niet alle sporten even veilig doen. Gelukkig zijn er nog wel meer dan genoeg leuke andere opties voor sporten tijdens de zwangerschap. Kijk hier om alles te ontdekken op het gebied van sport tijdens de zwangerschap.

  Net zo belangrijk als lichaamsbeweging en gezonde voeding is ontspanning tijdens je zwangerschap! Genoeg rust pakken is de sleutel tot een veilige en fijne zwangerschap. Hier geven we je handige ontspanningstips voor tijdens de zwangerschap.

  Alles weten over je gezondheid tijdens de zwangerschap? Dat kan met onze zwangerschapscursus, deel van het online cursuspakket van 12 cursussen, vergoed door de meeste zorgverzekeraars!

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard