1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Welke decoratie en accessoires zijn mooi voor een babykamer?

  Gepubliceerd op: 12-28-2021Bewerkt op: 2-16-2023
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 12-28-2021Bewerkt op: 2-16-2023
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Je hebt nu waarschijnlijk al de meeste meubels voor jouw babykamer gekocht, maar wellicht ben je nog op zoek naar wat leuke decoratie items om je babykamer nog wat aan te kleden. Hier hebben wij een mooie collectie wanddecoratie en accessoires op een rijtje gezet!
  1. Pluche dierenhoofden voor aan de muur

  Ze zijn uniek en heel erg schattig, die zachte pluche dierenhoofden voor aan de muur. Ook leuk om meerdere dierenhoofden met elkaar te combineren voor een extra leuk effect. Wedden dat je baby er helemaal vrolijk van wordt?

  1. Goudkleurige wandled-lampjes

  Een babykamer is niet compleet zonder fijne en zachte verlichting. Naast een plafondlamp is het ook leuk om voor een lampje te kiezen wat je aan de muur kunt bevestigen. Ontdek bijvoorbeeld de wolk-, maan- en sterren goudkleurige led-lampjes. Ze werken op batterijen, dus extra veilig voor je kleintje en je kunt ze ook gemakkelijk aan en uit doen. Handig voor als je ook middenin de nacht een klein lampje aan wilt doen. Het staat ook heel erg leuk als je bijvoorbeeld een ster- en een maanlampje met elkaar combineert voor een echte sterren hemel!

  1. Wandplankjes/rekje

  Een wandplankje of -rekje staat niet alleen mooi aan de muur, maar het is ook nog eens praktisch omdat je er net nog wat kleine spulletjes neer kunt zetten. En wil je echt een origineel design, dan zijn de vliegtuig wandplankjes ook erg leuk!

  1. Zachte items – knuffels, dekentjes én stoffen opbergmanden

  Niet alleen door gebruik van meubels en kleuren krijgt de babykamer een zachte uitstraling, ook stoffen items versterken dit. Knuffels kun je beter niet in het bed van je baby leggen.En om items snel op te bergen die niet in de commode of kledingkast passen, kun je gaan voor leuke XL stoffen opbergmanden in diverse prints!

  1. Super zachte (wasbare) vloerkleden

  Tot slot is een babykamer echt niet compleet zonder een mooi vloerkleed. Al deze babykamer vloerkleden zijn wasbaar, dus bij kleine ongelukjes stop je ze in de wasmachine. Daarnaast hebben de vloerkleden ook een anti-slip laagje aan de onderkant en daardoor blijven ze ook goed op hun plaats liggen.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard