1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  category-image

  Babyspullen

  Heb jij al je baby aankopen al gedaan? Zo niet, dan kun je hier alles vinden over alle babyspullen die je nodig hebt voor je baby.

  Terug

  Babyspullen

  Geschreven door: ZP® - Magazine
  ZP® - MagazineGeschreven door: ZP® - Magazine
  Het is niet niks, die babyuitzetlijst. Heb je je hier al in verdiept, dan zal je gezien hebben dat je véél aankopen moet doen voor je baby! Misschien ben je een beetje overweldigd door al de kosten die je moet maken voor je kindje, maar gelukkig kan dat tegenwoordig ook voordelig. Hier kun je meer lezen over babyspullen zoals de babyfoon, een slaapzakje, een draagzak, een buggy en nog veel meer.

  Babykleding

  Babykleding is erg schattig, maar toch is het goed om te checken of het kledingstuk wel zo handig is voordat je het aanschaft. Het kan er nog net zo lief uitzien, maar het moet in de praktijk ook handig zijn. Er zijn veel dingen die je moet weten over babykleding. Bijvoorbeeld het materiaal, de wasbaarheid, maar ook de maat van de babykleding.

  Hydrofiele doeken

  Hydrofiele doeken zijn multifunctioneelen dus ideaal wanneer je een baby hebt. Niet alleen als luier, maar bijvoorbeeld ook om je baby te poetsen, te gebruiken bij het slapen of na het badderen.

  Autostoel

  Wanneer je op stap gaat met je kleintje, is het goed en veilig om een autostoeltje aan te schaffen. Zodra je een autostoeltje gaat kopen, zul je zien dat deze meestal voorzien zijn van een kenmerk. Dit heeft alles te maken met de veiligheid van je kindje, er zijn namelijk veiligheidsregels vastgelegd in de Europese wetgeving. i-Size (UN-ECE R129) is de nieuwste Europese regelwetgeving voor het veiliger vervoeren van kinderen in de auto. Wanneer je een autostoeltje met i-Size koopt, dan weet je dat dit een veilige keuze is voor je kindje.

  Speelgoed

  Als je een kersverse ouder bent, vraag je je misschien af of je baby überhaupt speelgoed nodig heeft in de eerste maanden. Een baby van 0-3 maanden is vooral bezig met eten, slapen, kortom groeien! Speelgoed is dan nog geen prioriteit. Toch is je kindje wel erg nieuwsgierig en is speelgoed zeker niet overbodig. Speelgoed voor een baby van 0-3 maanden kan variëren van een rammelaar en knuffeltje tot baby gyms en speelkleden.

  Fietszitje

  Wanneer de temperatuur omhoog gaat en het zonnetje schijnt, is het heerlijk om samen met je kindje te gaan fietsen. Is je baby net geboren? Dan moet je nog even geduld hebben voordat dit kan. Je kindje moet eerst langere tijd stevig rechtop kunnen zitten. Dit is vaak zo wanneer een baby ongeveer 9 maanden oud is. Om samen te kunnen fietsen heb je een fietszitje voor je kind nodig. Er zijn veel verschillende fietszitjes, maar wil je zeker weten dat het fietszitje veilig is? Bekijk dan of het EN 14344 keurmerk erop staat.

  Slaaptextiel

  Dekentjes, lakentjes, slaapzakken, pyjama’s. Er zijn verschillende soorten slaaptextiel voor je baby. Het is vooral als kersverse ouder soms lastig in te schatten wat je baby precies nodig heeft. Vooral wanneer het juist heel erg warm is of koud is. Hiervoor is de TOG-waarde bedacht. De TOG-waarde staat voor Thermal Overall Grade en is een cijfer dat de warmteweerstand en isolatie van babytextiel en beddengoed weergeeft. Met de TOG-waarde kan je eenvoudig inschatten wat je het beste kunt gebruiken in het babybed.

  Draagdoek

  Heb je al besloten of je je kindje wilt dragen in een draagdoek of draagzak? Het ergonomisch dragen van je kindje kan bijdragen aan de hechting tussen jou en je kindje. Ook kan het erg praktisch zijn. Wil je kindje alleen bij jou zijn en wil je toch wat dingen doen? Dan kan dat wanneer je kindje in een draagdoek of draagzak zit. Vind je het lastig om de juiste draagdoek te vinden? Dan kan een draagdoekconsulent hierbij helpen.

  Deel jouw ervaringen en vind steun in onze communities

  We geloven sterk in de kracht van gemeenschap en het delen van ervaringen. Hier moedigen we je aan om je eigen ervaringen en tips te delen en deel te nemen aan onze actieve community van zwangere vrouwen. Samen kunnen jullie elkaar ondersteunen en vragen beantwoorden met betrekking tot de babyuitzetlijst.

   • Feed

   • Mijn week

   • Cursusportaal

   • Community

   • Dashboard