1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Zwangerschapskleding tips: Het eerste trimester.

  Gepubliceerd op: 12-7-2017Bewerkt op: 10-23-2023
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 12-7-2017Bewerkt op: 10-23-2023
  Geschreven door: ZP® - MagazineIn samenwerking met: bellyfashion
  Week 1 t/m 13: Borsten & jullie geheimpje! Het eerste trimester, je wilt het nog even geheim houden – voor de meesten althans.

  Lichamelijk verandert er al een hoop. Je buik blaast wat op (doordat je darmen opzwellen), maar vooral die boobies! Als iemand er al naar wijst dan wil je je armen ervoor doen, ze zijn pijnlijk en groeien en groeien en groeien….

  Hoe dan ook verandert je lijf meteen. Wat moet je dan aan?

  Bottom

  Om onder te beginnen: je wilt je eigen broeken misschien zo lang mogelijk dragen, maar vaak lukt dat niet. Je hebt meestal al snel een gevoelige buik waar de knoop van je gewone broek precies op drukt. Koop op het moment dat je eigen broek niet meer past een fijne zwangerschapsbroek, je zult merken dat dat heel veel lekkerder zit (ze worden niet voor niets gemaakt) en dan heb je er lekker lang plezier van. Kies er een die je nog even met je eigen tops kunt combineren.

  Top

  Je keyword is: los. Daardoor kun je niet precies zien wat je buik “eronder doet”. Zijn je borsten ineens heel veel groter? Draag een lage of V-hals, zo lijken je borsten optisch kleiner. V-hals of rond maakt niet uit, maar laat je hals en decolleté zien! Dit leidt trouwens ook mooi af van je buik.

  Een fijne print op je broek leidt trouwens ook mooi af, net als statement accessoires: een hoed, een mooie sjaal, opvallende kettingen enz.

  Zwangerschapsbh

  Meestal past tussen de 10 en 14 weken je eigen bh niet meer, investeer in een goede zwangerschapsbh die zorgt dat je borsten goed ondersteund worden en de ruimte geeft om de rest van je zwangerschap zowel in cup als in omvang kan groeien.

  Nog meer handige tips

  Wil je nog meer tips ontvangen op het juiste moment van je zwangerschap? Vraag dan hier het handige boekje Tips & Tricks voor je zwangerschapsgarderobe aan.

  Deel jouw ervaringen en vind steun in onze communities

  We geloven sterk in de kracht van gemeenschap en het delen van ervaringen. Hier moedigen we je aan om je eigen ervaringen en tips te delen en deel te nemen aan onze actieve community van zwangere vrouwen. Samen kunnen jullie elkaar ondersteunen en vragen beantwoorden met betrekking tot zwangerschapskleding

   _Dit artikel is geschreven in samenwerking met bellyfashion_

   • Feed

   • Mijn week

   • Cursusportaal

   • Community

   • Dashboard