1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Zwangerschapskleding tips: Het eerste trimester.

  Gepubliceerd op: 7 december 2017 15:45Bewerkt op: 18 september 2023 10:51
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 7 december 2017 15:45Bewerkt op: 18 september 2023 10:51
  Geschreven door: ZP® - MagazineAdvertentie partner: bellyfashion

  Lichamelijk verandert er al een hoop. Je buik blaast wat op (doordat je darmen opzwellen), maar vooral die boobies! Als iemand er al naar wijst dan wil je je armen ervoor doen, ze zijn pijnlijk en groeien en groeien en groeien….

  Hoe dan ook verandert je lijf meteen. Wat moet je dan aan?

  Bottom

  Om onder te beginnen: je wilt je eigen broeken misschien zo lang mogelijk dragen, maar vaak lukt dat niet. Je hebt meestal al snel een gevoelige buik waar de knoop van je gewone broek precies op drukt. Koop op het moment dat je eigen broek niet meer past een fijne zwangerschapsbroek, je zult merken dat dat heel veel lekkerder zit (ze worden niet voor niets gemaakt) en dan heb je er lekker lang plezier van. Kies er een die je nog even met je eigen tops kunt combineren.

  Top

  Je keyword is: los. Daardoor kun je niet precies zien wat je buik “eronder doet”. Zijn je borsten ineens heel veel groter? Draag een lage of V-hals, zo lijken je borsten optisch kleiner. V-hals of rond maakt niet uit, maar laat je hals en decolleté zien! Dit leidt trouwens ook mooi af van je buik.

  Een fijne print op je broek leidt trouwens ook mooi af, net als statement accessoires: een hoed, een mooie sjaal, opvallende kettingen enz.

  Zwangerschapsbh

  Meestal past tussen de 10 en 14 weken je eigen bh niet meer, investeer in een goede zwangerschapsbh die zorgt dat je borsten goed ondersteund worden en de ruimte geeft om de rest van je zwangerschap zowel in cup als in omvang kan groeien.

  Nog meer handige tips

  Wil je nog meer tips ontvangen op het juiste moment van je zwangerschap? Vraag dan hier het handige boekje Tips & Tricks voor je zwangerschapsgarderobe aan.

  _Dit artikel is geschreven in samenwerking met bellyfashion_

  Tip: Gezellig shoppen & gratis fotoshoot!

  Op zaterdag 7 oktober is in de winkel in Zoetermeer weer het Bellyfashion Event. Je shopt hier de leukste outfits voor je zwangerschap. Je krijgt een gratis fotoshoot van je buik en 50% korting op een echo als je dat wilt. Kom je ook? Lees hier meer: www.bellyfashion.nl/event

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard