1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  5x waarom zwanger zijn en bevallen in de herfst zo leuk is

  Gepubliceerd op: 10-22-2020Bewerkt op: 6-1-2022
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 10-22-2020Bewerkt op: 6-1-2022
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Ieder seizoen heeft zo zijn voor- en nadelen als je zwanger bent en op het punt staat de bevallen. Zwanger zijn en bevallen in de herfst staat dus niet alleen in het teken van regenachtig weer en een herfstdipje, maar er zitten ook een aantal fijne voordelen aan vast voor jou als zwangere vrouw en straks als nieuwe moeder!

  Voordelen van zwanger zijn en bevallen in de herfst

  1. Geen onuitstaanbare hitte

  Hoogzwanger zijn in de zomer is niet altijd even gemakkelijk. Hoewel het nog zo leuk is allerlei luchtige zomerjurkjes aan te trekken, is de hitte soms een groot minpunt. Je hebt tijdens je zwangerschap al last van opvliegers en misschien opgezette voeten, en de temperatuur maakt het daar niet makkelijker op. Tijdens de herfst hoef je je hier gelukkig niet druk om te maken!

  1. Excuus om lekker binnen te blijven

  In de herfst speelt het dagelijks leven zich toch vooral binnen af doordat het net even wat frisser is. Ideaal als je met je enorme buik dus de deur echt niet meer uit wilt komen als het niet nodig is! Dat neemt ook gelijk wat sociale druk weg, wat je toch wat meer hebt in de zomer en alles zich buiten de deur afspeelt. Lekker cocoonen in het laatste trimester van je zwangerschap kan dus perfect in de herfst!

  1. Je hoeft nog niet gelijk in je bikini

  Na de bevalling geldt voor veel vrouwen dat hun lichaam nog lang niet de oude is als voor de bevalling. Kort daarna in je bikini op het strand liggen is dan ook iets wat je misschien niet aanspreekt. Als dat zo is, dan hoef je je daar in ieder geval geen zorgen om te maken in de herfst. Nog tijd genoeg om na de bevalling wat te sporten voordat het bikiniseizoen weer begint!

  1. Je kunt heerlijke herfstwandelingen maken

  In de herfst is het gelukkig nog niet te koud om af en toe een lekkere wandeling te maken. Wist je dat regelmatig wandelen en goed in beweging blijven tijdens de zwangerschap bevorderlijk is voor de bevalling? Lekker een frisse neus halen dus met je hoogzwangere buik in de herfst.

  1. Je zult de babykleertjes ook écht gebruiken

  Vrouwen die hun baby in de zomer krijgen hebben misschien lang niet al hun babykleertjes nodig: je zult vaak aan enkel een rompertje genoeg hebben. Dat is in de herfst wel anders, dan zal je baby alle rompertjes en alle warme truien en jassen gelijk hard nodig hebben dus zal er niks verloren gaan.

  Ben jij hoogzwanger in de herfst? Wat vind jij er het leukst of minst leuk aan?

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard