1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  BabyBabyspullenKinderwagen accessoires

  Deze 10 kinderwagen accessoires mogen niet missen

  ZP® - Magazine

  , 30 november 2021 17:51Laatste update op: 26 juli 2022 20:04
  In samenwerking met: Cybex

  Om de kinderwagen en jouw uitje met de baby compleet te maken mogen een aantal handige kinderwagen accessoires niet missen. Zo komen jullie niks tekort onderweg, en kan de kinderwagen mee op pad tijdens alle seizoenen. Weten waar we het over hebben? Lees dan gauw verder over de verschillende kinderwagen accessoires.

  Comfortabel met de juiste kinderwagen accessoires

  Met de juiste accessoires voor de kinderwagen of buggy worden alle uitstapjes net wat makkelijker en comfortabeler voor jou en je baby. Welke je nodig zal hebben, is afhankelijk van jou en je kindje. Sommige items mogen echter voor geen enkel gezin missen, zoals een regenhoes. Hier zetten we de 10 belangrijkste extra’s voor de kinderwagen op een rijtje.

  Welke kinderwagen accessoires?

  1. Voetenzak

  De kinderwagen zal je waarschijnlijk alle seizoenen gebruiken. Daarom mag een fijne warme voetenzak niet missen voor tijdens de koudere dagen. Hier stop je gemakkelijk de voetjes en beentjes van je baby in, zonder dat ze eruit glijden. Veel fijner dan een dekentje! Deze voetenzak van Cybex bedekt niet alleen de voetjes, maar ook het hele lijfje van je baby als je dat wenst. Hij is dus uitermate geschikt voor de écht koude dagen, of wanneer je je baby meeneemt voor een wandeling door de sneeuw.

  1. Regenhoes

  Een regenhoes mag absoluut niet missen, en zou altijd in het mandje onderin je kinderwagen moeten liggen. Je weet immers nooit wanneer het begint te regenen! Zo is je kindje altijd droog, en doordat de regenhoes transparant is kan hij nog steeds alles zien.

  1. Bekerhouder

  Erg fijn om flesjes, bekers en glaasjes in te zetten onderweg: de bekerhouder. Deze bevestig je aan het handvat of de zijkant van de kinderwagen, en kost meestal niet veel. Zowel voor jouw koffiebeker als voor je baby’s flesje zal het goed van pas komen.

  1. Meerijdplankje

  Heb je naast je baby ook een peuter of kleuter die meegaat? Dan is een meerijdplankje ideaal. Zo kan je oudste ook mee in de kinderwagen, maar dan staand op het plankje. Fijn tijdens lange wandelingen als je oudste het niet volhoudt.

  1. Kinderwagen ski’s

  Zijn jullie fan van de sneeuw, of van plan op wintersport te gaan? Dan kun je met deze Priam kinderwagen ski’s van Cybex de kinderwagen omtoveren tot een sneeuwmobiel! Haal de voorwielen van je Cybex kinderwagen af en zet deze wheelblades erop, en de wagen is sneeuwproof!

  1. Matrashoes

  De matrashoes voor het matras in de kinderwagen zit meestal niet inbegrepen bij de aankoop. Koop daarom een aantal matrashoezen om het matras te beschermen en de kinderwagen schoon te houden.

  1. Autostoel adapter

  Met een autostoel adapter kun je gemakkelijk het autostoeltje op het onderstel van de wagen vast klikken. Erg handig als het autostoeltje en de kinderwagen van verschillende merken zijn. Het kost niet veel en zal zeker van pas komen als je je kind vanuit de auto slapend in de kinderwagen wilt krijgen.

  1. Muggennet

  Tijdens de zomermaanden wil je natuurlijk niet dat je baby wordt lek gestoken door muggen. Schaf daarom een muggennet aan voor de kinderwagen! Hierdoor blijft het voldoende koel in de wagen en ziet je kindje nog steeds alles, maar blijven de muggen buiten.

  1. Parasol

  Om je baby te beschermen tegen de zon is de zonnekap op de kinderwagen soms niet genoeg. Daarvoor kun je een parasol kopen, die je gemakkelijk vastzet aan beide kanten van de kinderwagen. Leg in ieder geval nooit een hydrofiele doek over de kinderwagen heen om je kind tegen de zon te beschermen!

  1. Luiertas

  Uiteraard mag je de luiertas niet vergeten als je op pad gaat! Deze kun je meestal handig over de handvaten van de kinderwagen hangen, of onderin het mandje stoppen.

  _Dit artikel is geschreven in samenwerking met Cybex_

  Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je nog meer te weten komen over Cybex en de producten?
  Kom ze dan bezoeken in de flagship winkel, PC Hooftstraat 136 Amsterdam!

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard