1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Kinderstoel

  Gepubliceerd op: 9-7-2020Bewerkt op: 12-27-2023
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 9-7-2020Bewerkt op: 12-27-2023
  Geschreven door: ZP® - MagazineIn samenwerking met: Maxi-Cosi
  Etenstijd met je kleintje kan een van de leukste momenten van de dag zijn. Baby's en peuters vinden het heerlijk om deel van het gezin uit te maken als jullie samen aan tafel zitten. Ze kijken en kopiëren terwijl je eet, en dat kan het voor hen veel eenvoudiger maken om de nieuwe vaardigheden die ze moeten leren onder de knie te krijgen, maar het kan ook een rommelige aangelegenheid zijn. De juiste kinderstoel kan het verschil maken om etenstijd eenvoudig en stressvrij te maken voor jou en je kind.

  Tips voor het kiezen van de perfecte kinderstoel

  Er is een breed assortiment kinderstoelen om uit te kiezen, elk ontworpen voor verschillende levensstijlen en voorkeuren. Van veiligheidskenmerken tot ontwerp en functionaliteit, er zijn veel factoren om te overwegen voordat je een beslissing neemt. In dit artikel bekijken we enkele van de belangrijkste kenmerken waarop je moet letten bij het kiezen van de juiste kinderstoel voor je gezin.

  Kies een kinderstoel die met je baby meegroeit

  Je baby groeit snel, maar knielen op een stoel voor volwassenen of te laag zitten aan tafel kan de maaltijd voor peuters verstoren. De beste manier om op lange termijn extra kosten te besparen is door te zoeken naar een verstelbare kinderstoel die zich kan aanpassen naarmate je baby groeit. De Maxi-Cosi Nesta is ontworpen om te worden gebruikt vanaf de geboorte tot ze volwassen zijn. Voor pasgeborenen tot grootouders zorgt Nesta voor het beste comfort op elke leeftijd van 0 tot 99 jaar.

  Zorg dat ze lekker en comfortabel zitten

  Je baby zal veel meer plezier beleven aan het samen eten als hij of zij comfortabel zit. Kies een kinderstoel met een stevige rugleuning en een voetensteun om de voetjes te ondersteunen. Een gevoerde zitting of kussen is ook ideaal. Achteroverleunen of helemaal vlak liggen is geweldig voor baby's, zodat ze al kunnen meedoen met de gezinsmaaltijden.

  Zorg voor een stevige gordel

  Een stevige en comfortabele veiligheidsgordel houdt je baby veilig en geborgen op zijn plaats terwijl hij eet of speelt, en geeft je gemoedsrust.

  Zoek een eenvoudig schoon te maken kinderstoel

  Bij voorkeur een met een afneembaar tafelblad. De eerste maaltijden kunnen een rommelige aangelegenheid zijn, dus kies voor eenvoudig schoon te maken stoelen en uitwasbare bekleding. Vergeet niet dat je peuter, als hij niet eet, het tafelblad ook kan gebruiken om te tekenen, te puzzelen en spelletjes te doen. Voor dit soort momenten schelen kinderstoelen met hoogwaardige waterafstotende stof en afritsbare hoes een hoop kopzorgen.

  Zoek een kinderstoel die bij jouw interieur past

  Bij het zoeken naar een kinderstoel is comfort voor je kind een must, maar ook het design moet passen bij je woonwensen. Als je weinig plaats hebt, zoek dan een kinderstoel die compact inklapbaar is voor als hij niet gebruikt wordt. En koop er een vervaardigd uit hoogwaardige materialen, met een design dat past bij je interieur en die eeuwig meegaat.

  Elk gezin heeft zijn eigen eisen als het gaat om het kiezen van de juiste kinderstoel voor hun kleintjes. Je moet alleen zorgvuldig overwegen welke het beste bij die van jou en je kleintjes past.

  Dit artikel is geschreven in samenwerking met Maxi-Cosi

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard