1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Hoe wordt zwangerenportaal.nl mogelijk gemaakt?

  Gepubliceerd op: 5-29-2020Bewerkt op: 9-1-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 5-29-2020Bewerkt op: 9-1-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Op zwangerenportaal.nl kun je terecht voor alle informatie en communicatie rondom jouw zwangerschap. Je kunt onder meer je dossier inzien, je kunt veilig communiceren met je verloskundige en honderden artikelen staan voor je klaar. Maar hoe wordt zwangerenportaal.nl gefinancierd om dit te kunnen blijven bieden? We vertellen je hier graag meer over.

  De kracht van zwangerenportaal.nl

  De kracht van zwangerenportaal.nl is de mogelijkheid om je eigen dossier te kunnen inzien, maar ook het delen van dit dossier met andere zorgverleners wanneer dit noodzakelijk is voor de gezondheid van jou en je baby. Het delen van deze gegevens moet natuurlijk op een veilige manier gebeuren.

  Financiering uitwisseling gegevens

  Om deze veiligheid te kunnen waarborgen, moet er worden geïnvesteerd. Er zijn wel subsidies beschikbaar, maar deze zijn tijdelijk waardoor de uitwisseling uiteindelijk niet in stand kan worden gehouden. Daarom heeft zwangerenportaal.nl een manier bedacht om deze uitwisseling te kunnen financieren.

  Namelijk advertenties welke gebaseerd zijn op folders die normaal gesproken in de wachtkamer liggen. Deze advertenties zijn altijd relevant voor de periode van je zwangerschap en gerelateerd aan de content die je leest. Deze advertenties worden met goedkeuring van de verloskundige geplaatst. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een advertentie van een bekkenbodemtherapeut bij jou in de buurt.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard