1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Alles over babysokjes

  Gepubliceerd op: 7-22-2021Bewerkt op: 12-20-2021
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 7-22-2021Bewerkt op: 12-20-2021
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Om de schattige voetjes van je baby warm te houden mag een goede voorraad babysokjes echt niet missen. Je zult merken dat kleine baby’s hun sokjes behoorlijk vaak kwijtraken, en daarom is het goed precies genoeg sokjes in te slaan.

  Alles over babysokjes

  Alhoewel je baby in de lente en zomer vaak blote voetjes zal hebben, mogen babysokjes echt niet missen tijdens koudere dagen. Die sokjes voor je baby zijn klein, schattig, zacht, en als je ernaar kijkt bij het inruimen van de commode maakt je hart vast sprongetjes. Daar zitten zometeen de schattige kleine voetjes van je baby in!

  Je zult snel merken dat babysokjes een geval apart zijn, vooral naarmate je baby groter wordt en gaat kruipen. Die dingen vallen de héle tijd uit lijkt het wel, en een paar vinden van dezelfde sokjes wordt daarom steeds moeilijker. Daar doe je vrij weinig aan. Wel is het om die reden een goed idee om een goede voorraad babysokjes in huis te halen!

  Belang van babysokjes

  Babysokjeszijn van belang omdat ze helpen de lichaamstemperatuur van je baby te reguleren. Anders kan namelijk de lichaamswarmte verloren gaan via de voeten, en baby’s kunnen hun warmte nog niet goed zelf reguleren. Je hebt ze dus zeker met pasgeboren baby’s iedere dag nodig!

  Soorten babysokjes

  De keus is reus als het aankomt opBabysokjes. Je hebt lange, korte en maillot exemplaren. Ze maken de outfit echt compleet en behoren tot de basiskleding van een baby. Meestal zijn ze gemaakt van katoen met een beetje stretch, maar ook materiaal als wol of bamboe kan worden gebruikt voor sokjes

  Als je wilt dat de sokjes niet gemakkelijk uitvallen, kan je beter gaan voor wat langere sokken. Of wat kortere sokken met genoeg elastiek zodat ze niet uitglijden. Sokken met nopjes eronder zijn dan weer erg handig voor wanneer je baby begint met kruipen, staan of lopen.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard