1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  ZwangerTotaal - oefentherapie

  Gepubliceerd op: 4-23-2019Bewerkt op: 12-30-2019
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 4-23-2019Bewerkt op: 12-30-2019
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  ZwangerTotaal verzorgt trainingen met persoonlijke begeleiding door geregistreerde oefentherapeuten Cesar/Mensendieck, gespecialiseerd in zwangerschap en bekken, bekkenbodem en rug. Je kunt individuele trainingen volgen of in groepsverband. In heel Nederland worden ZwangerTotaal-trainingen gegeven.

  Tijdens de zwangerschap

  Tijdens de zwangerschap leer je hoe je kan inspelen op de veranderingen in je lichaam. Het is een voorbereidende training op ieders niveau, met of zonder klachten. Je krijgt oefeningen en tips gericht op rug, bekken en bekkenbodem, persen en pershoudingen, ademhaling en ontspanning. En bij klachten krijg je gerichte oefeningen en adviezen om deze klachten te doen verdwijnen. Fit blijven of weer fit worden is het doel, zodat je optimaal van je zwangerschap kunt genieten en zo optimaal mogelijk voorbereid bent op de komende bevalling.

  Na de bevalling

  Maar ook na de zwangerschap verdient het lichaam aandacht. Een optimaal herstel na de bevalling is nodig om weer goed te kunnen functioneren. TotaalVitaal is de postnatale training die je individueel of in groepsverband na de bevalling kunt volgen. Dit is een actieve training, waar je, met of zonder klachten, aan mee kan doen. Door middel van een opbouwend trainingsschema voor buik-, rug-, been- en bekkenbodemspieren werk je aan je herstel, waarvan een les in de buitenlucht. Ook krijg je praktische houdingsoefeningen, die thuis toepasbaar zijn, bijvoorbeeld tijdens het verzorgen van je baby. TotaalVitaal is een goede voorbereiding op het weer gaan werken en/of sporten.

  Aanmelden

  Je kunt je aanmelden via www.zwangertotaal.nl. Bij de aanmelding kun je een keuze maken voor de locatie. Ook voor individuele begeleiding kun je je op deze website aanmelden.

  Vergoeding

  Bij rug- en bekkenklachten wordt ZwangerTotaal vergoed door de zorgverzekeraar. Wanneer je geen klachten hebt is het afhankelijk van je verzekeringsvorm of de kosten voor een deel vergoed worden. De therapeut kan je hier meer over vertellen.

  Contactgegevens ZwangerTotaal

  Op zoek naar een ZwangerTotaal-vestiging bij jou in de buurt? Klik hier
  Website: www.zwangertotaal.nl
  E-mail: info@zwangertotaal.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard