Zwangeren portaalVeelgestelde vragenWaar vind ik mijn afspraken

Afspraken - Waar vind ik mijn afspraken?

ZP® - Magazine

, 2 November 2020 14:38Laatste update op: 11 January 2021 18:35

Naast de inhoudelijke gegevens in jouw dossier worden ook de gemaakte afspraken met je verloskundige bijgehouden. Je kunt dus altijd checken wanneer je volgende afspraak is.

Waar vind je jouw afspraken en wat zie je dan?

• Klik rechtsboven op jouw initialen of het 'poppetje' om naar je profiel te gaan en login.
  • Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Ga naar jouw dashboard
  • Klik op “MIJN AFSPRAKEN”.

Vervolgens zie je een chronologisch overzicht van je toekomstige afspraken met daarin de datum en tijd en eventuele opmerkingen van de zorgverlener.

Mijn afspraken