Zwangeren portaalVeelgestelde vragenVeelgestelde vragen hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen

Account - Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

ZP® - Magazine

, 30 July 2020 11:43Laatste update op: 11 January 2021 18:18

Ben je je wachtwoord vergeten? Je kunt dan gemakkelijk zelf je wachtwoord wijzigen.

Je kunt je wachtwoord resetten door op onderstaande button te klikken

Wachtwoord resetten

Lukt het dan nog niet? Stuur ons dan een mail naar info@zwangerenportaal.nl met de volgende gegevens:

• E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Gebruikersnaam
Stuur een e-mail