Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Zwangeren portaalAangesloten praktijkenVerloskundigenpraktijk beverwijk

Verloskundigenpraktijk Beverwijk

Verloskundige praktijk Beverwijk

, 9 January 2017 21:09Laatste update op: 8 April 2020 09:05

Bij ons kun je terecht voor betrokken en persoonlijke verloskundige begeleiding in Beverwijk en omgeving. Wij hebben in de praktijk een werkwijze met als doel jullie de benodigde en gepaste ondersteuning te geven bij het verwachten van een kind volgens jullie eigen wijze.

Team verloskundigen

Florin Jelsma

Als jong meisje uit Friesland wist ik het al zeker, ik wilde verloskundige worden en zelfstandig werken. Wat leek me dat fantastisch en wat is het mooi en fijn om ouders op een empathisch en vertrouwelijke manier te mogen begeleiden in hun transitie naar het ouderschap. Sinds 2012 ben ik afgestudeerd aan de Academie in Maastricht, waarna ik direct naar Haarlem verhuisd ben om als waarnemend verloskundige in verschillende praktijken ervaring op te doen. Een positieve benadering en bewaking van het natuurlijke proces (en hulp indien nodig) staan bij mij voorop. Sinds 2016 ben ik een vast gezicht voor alle zwangeren in Beverwijk e.o. en hoop ik je tegen te komen tijdens je zwangerschap, bevalling en/of het kraambed.

Abygael Dijs

Al zo lang ik mij kon herinneren wilde ik verloskundigen worden. Ik heb mij na mijn atheneum ook meteen aangemeld bij de verloskunde Academie. Helaas duurde het 3 jaar voordat ik door de loting heen kwam. Daardoor heb ik ook 1 jaar “vroedkunde” in België gestudeerd. Maar ik wilde weer graag in Nederland studeren en ben ik uiteindelijk na de 4e aanmelding toegelaten in Amsterdam.

Na mijn afstuderen kon ik geen werk vinden in Haarlem en gelukkig wel in Beverwijk. Ik ben dan ook meteen na mijn afstuderen in 2006 hier in de praktijk begonnen, en ben nooit meer weggegaan. Ik ben ook verhuisd naar Beverwijk om dichter bij mijn werkgebied te wonen.

Zelf ben ik moeder van 2 jonge kinderen, Joshua en Josephine. En heb ook gevoeld hoe bijzonder het is om zelf een kindje te krijgen. Dit is alles overweldigend. Ik hoop dan ook jullie de zorg te kunnen geven die bij jullie past, van zwangerschap tot het krijgen van je kindje.

Josseline Veldhuijzen

Ik had een aantal jaren geneeskunde gestudeerd, voordat ik erachter kwam dat mijn passie toch op een ander vlak lag, namelijk dat van verloskunde. Na een overbruggingsjaar, waarin ik werkte op een kinderpolikliniek, kon ik gelukkig snel terecht op de Verloskunde Academie.

Vanaf dat moment vielen alle stukjes op hun plaats. De samenwerking met en begeleiding van (aanstaande) ouders en hun omgeving geeft me veel voldoening.

Nu ik zelf moeder ben geworden van ons zoontje Siem, besef ik me meer dan ooit hoe mooi het is om mensen te kunnen bieden wat nodig is om dit avontuur met vertrouwen aan te gaan. Ik verheug me dan ook op een toekomst waarin ik dit nog lange tijd mag doen. Ik werk in de praktijk als vaste waarneemster. Je kunt mij dan ook regelmatig tegenkomen.

Martine Vrolijk

Ik heb alles een beetje in een andere volgorde gedaan. Na mijn VWO ben ik eerst gaan werken en heb ik 2 prachtige dochters gekregen, Noa en Jinte. En toen mijn jongste bijna 4 was ben ik voor Verloskundige gaan studeren. In 2013 ben ik afgestudeerd en kon ik direct terecht in de verloskundigepraktijk in Beverwijk. Ik woon net op de rand van het gebied vlakbij Assendelft.

Het werk als verloskundige is het mooiste wat er is. Mensen begeleiden voor het eerst of voor een volgende keer vader of moeder te worden is iedere keer weer een bijzondere ervaring. Ik hoop dat ik dat nog vele jaren op deze manier mag blijven uitoefenen.

Charlette Warrenburg

Sinds 2012 ben ik verloskundige, na mijn opleiding in Maastricht. Daarna heb ik in verschillende praktijken waargenomen. Ondertussen ben ik in Beverwijk gekomen, als Brabantse. Hier woon ik samen met mijn man. Met oog voor je wensen, een luisterend oor en een hart voor het vak verloskunde hoop ik vrouwen (met hun partner) te mogen begeleiden in deze bijzondere periode.

Wat kunnen jullie van ons verwachten?

  • Persoonlijke zorg
  • Thuisbevalling en poliklinische bevalling
  • Nauwe samenwerking tussen verloskundigen en gynaecologen
  • Bij klachten of vragen 24 uur per dag bereikbaar
  • Opgenomen in kwaliteitsregister voor verloskundigen
  • Spreekuur op verschillende locaties

Neem ook een kijkje op onze website.

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard