1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Zwangeren portaalAangesloten praktijkenVerloskundigenpraktijk beverwijk

  Verloskundige Praktijk Beverwijk

  Verloskundige praktijk Beverwijk

  , 9 januari 2017 21:09Laatste update op: 6 maart 2022 19:49

  Bij ons kun je terecht voor betrokken en persoonlijke verloskundige begeleiding in Beverwijk en omgeving. Wij hebben in de praktijk een werkwijze met als doel jullie de benodigde en gepaste ondersteuning te geven bij het verwachten van een kind die het beste bij jullie past.

  Team verloskundigen

  Iris de Vriend

  Mijn naam is Iris en ik kom uit Heemskerk. Ik ben in juli 2020 afgestudeerd als verloskundige en ik heb sindsdien werkervaring op gedaan in verschillende praktijken.

  Ik vind verloskunde het mooiste vak wat er bestaat. Elke zwangerschap en baring is uniek. Het is heel bijzonder om op zo’n belangrijk moment in de ouder(s) hun leven een bijdrage te mogen leveren en iemands steun te kunnen zijn. Zelf heb ik een dochter, Elena. Ik vind de tijd van mijn zwangerschap en bevalling een van de mooiste periodes uit mijn leven. Het blijft zó wonderbaarlijk wat het lichaam kan. Het heeft mij nog meer in laten zien hoe rijk ik ben dat ik bij vrouwen bij dit proces aanwezig mag zijn… Ik kijk er dan ook naar uit om jullie te ontmoeten en te mogen begeleiden bij het zwanger worden/zijn, de baring en in de kraamtijd.

  Abygael Dijs

  Al zo lang ik mij kon herinneren wilde ik verloskundigen worden. Ik heb mij na mijn atheneum ook meteen aangemeld bij de verloskunde Academie. Helaas duurde het 3 jaar voordat ik door de loting heen kwam. Daardoor heb ik ook 1 jaar “vroedkunde” in België gestudeerd. Maar ik wilde weer graag in Nederland studeren en ben ik uiteindelijk na de 4e aanmelding toegelaten in Amsterdam.

  Na mijn afstuderen kon ik geen werk vinden in Haarlem en gelukkig wel in Beverwijk. Ik ben dan ook meteen na mijn afstuderen in 2006 hier in de praktijk begonnen, en ben nooit meer weggegaan. Ik ben ook verhuisd naar Beverwijk om dichter bij mijn werkgebied te wonen.

  Zelf ben ik moeder van 2 kinderen, Joshua(2009) en Josephine(2007). En heb ook gevoeld hoe bijzonder het is om zelf een kindje te krijgen. Dit is alles overweldigend. Ik hoop dan ook jullie de zorg te kunnen geven die bij jullie past, van zwangerschap tot het krijgen van je kindje.

  Tamara van Wijlen

  Ik Tamara, ben 37 jaar en begin 2020 afgestudeerd. Samen met mijn man en onze drie kinderen van 10, 7 en 4 woon ik in Haarlem. Ik heb altijd al belangstelling gehad voor het menselijk lichaam en door mijn eigen zwangerschappen en bevallingen is de passie voor de verloskunde aangewakkerd, wat me heeft doen besluiten het roer om te gooien en mijn hart te gaan volgen. Een kind krijgen is een bijzondere periode in je leven, of het nu de eerste of vierde keer is, en ik vind het een voorrecht om daarbij aanwezig te mogen zijn.

  Ik hoop jullie binnenkort te mogen ontmoeten!

  Florin Jelsma

  Als jong meisje uit Friesland wist ik het al zeker, ik wilde verloskundige worden en zelfstandig werken. Wat leek me dat fantastisch en wat is het mooi en fijn om ouders op een empathisch en vertrouwelijke manier te mogen begeleiden in hun transitie naar het ouderschap. Sinds 2012 ben ik afgestudeerd aan de Academie in Maastricht, waarna ik direct naar Haarlem verhuisd ben om als waarnemend verloskundige in verschillende praktijken ervaring op te doen. Een positieve benadering en bewaking van het natuurlijke proces (en hulp indien nodig) staan bij mij voorop. Sinds 2016 ben ik een vast gezicht voor alle zwangeren in Beverwijk e.o. en hoop ik je tegen te komen tijdens je zwangerschap, bevalling en/of het kraambed.

  Charlette Warrenburg

  Sinds 2012 ben ik verloskundige, na mijn opleiding in Maastricht. Daarna heb ik in verschillende praktijken waargenomen. Ondertussen ben ik in Beverwijk gekomen, als Brabantse. Hier woon ik samen met mijn man. Met oog voor je wensen, een luisterend oor en een hart voor het vak verloskunde hoop ik vrouwen (met hun partner) te mogen begeleiden in deze bijzondere periode.

  Wat kunnen jullie van ons verwachten?

  • Persoonlijke zorg
  • Thuisbevalling en poliklinische bevalling
  • Nauwe samenwerking tussen verloskundigen en gynaecologen
  • Bij klachten of vragen 24 uur per dag bereikbaar
  • Opgenomen in kwaliteitsregister voor verloskundigen
  • Spreekuur op verschillende locaties

  Neem ook een kijkje op onze website.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard