1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Veldroos Verloskundigen

  Gepubliceerd op: 8-16-2019Bewerkt op: 9-13-2023
  Veldroos Verloskundigen Gepubliceerd op: 8-16-2019Bewerkt op: 9-13-2023
  Geschreven door: Veldroos Verloskundigen
  Veldroos Verloskundigen, een nieuwe verloskundigenpraktijk in Soest en Baarn.

  Sinds 1 juni 2019 kunt u terecht bij Veldroos Verloskundigen, een verloskundigenpraktijk in Soest & Baarn. Inmiddels bestaat Veldroos uit 4 verloskundigen, Anne Roos, Danielle van Rhee, Roos van Tilborg en Dorine ten Doeschot. Zij bieden verloskundige zorg en de mogelijkheid voor medische én pretecho’s. Met moderne apparatuur zie je je baby in 3D, en zelfs in 4D.

  Over ons

  Danielle werkt al enkele jaren in de regio Baarn: ‘Ouders komen bij ons in een van de meest bijzondere periodes van hun leven. Het is een voorrecht om dan iets te kunnen betekenen.’ Anne werkte in Soest, Amsterdam en in het buitenland.

  Al met al hebben deze ondernemers voldoende kennis en ervaring om samen een eigen praktijk te starten. Anne: ‘Het is heel leuk om onze eigen visie uit te dragen. Als jonge moeders weten we waar je als gezin behoefte aan hebt. Wij staan voor persoonlijke zorg en nemen de tijd voor begeleiding. We zijn een kleinschalige praktijk en daardoor heel betrokken.’

  De praktijk

  Veldroos Verloskundigen is gehuisvest in Soest en in Baarn. In Soest op de Birkstraat 95-05, waar meerdere zelfstandige ondernemers zijn gehuisvest. Er heerst een huiselijke sfeer en het is makkelijk bereikbaar. In Baarn zijn ze gehuisvest bij het consultatiebureau in, op de Koningsweg 4 in Baarn. Zo zit alle geboortezorg op één plek.

  Meer weten? Kijk op www.veldroosverloskundigen.com

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard