1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Zwangeren portaalAangesloten praktijkenVeldroos verloskundigen

  Veldroos Verloskundigen

  Veldroos Verloskundigen

  , 16 augustus 2019 15:14Laatste update op: 21 september 2020 15:47

  Veldroos Verloskundigen, een nieuwe verloskundigenpraktijk in Soest en Baarn.

  Sinds 1 juni 2019 kunt u terecht bij een nieuwe verloskundigenpraktijk in Soest: Veldroos Verloskundigen. Verloskundigen Anne Roos en Danielle van Rhee-Menkveld, zelf ook jonge moeders, bieden verloskundige zorg en de mogelijkheid voor pretecho’s. Met moderne apparatuur zie je je baby in 3D, en zelfs in 4D.

  Over ons

  Danielle werkt al enkele jaren in de regio Baarn: ‘Ouders komen bij ons in een van de meest bijzondere periodes van hun leven. Het is een voorrecht om dan iets te kunnen betekenen.’ Anne werkte in Soest, Amsterdam en in het buitenland.

  Al met al hebben deze ondernemers voldoende kennis en ervaring om samen een eigen praktijk te starten. Anne: ‘Het is heel leuk om onze eigen visie uit te dragen. Als jonge moeders weten we waar je als gezin behoefte aan hebt. Wij staan voor persoonlijke zorg en nemen de tijd voor begeleiding. We zijn een kleinschalige praktijk en daardoor heel betrokken.’

  De praktijk

  Veldroos Verloskundigen is gehuisvest in Soest en in Baarn. In Soest op de Birkstraat 95-05, waar meerdere zelfstandige ondernemers zijn gehuisvest. Er heerst een huiselijke sfeer en het is makkelijk bereikbaar. In Baarn zijn ze gehuisvest bij het consultatiebureau in, op de Koningsweg 4 in Baarn. Zo zit alle geboortezorg op één plek.

  Meer weten? Kijk op www.veldroosverloskundigen.com

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard