1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Deze informatie is geverifieerd door onze deskundige: David Borman - aanstaande-vaderdeskundige

  Partner categoryPartnermails categoryPartner week 40

  Week 40 Partner

  ZP® - Voor de partner

  , 24 april 2017 16:49Laatste update op: 12 maart 2018 11:44

  De uitgerekende datum is bereikt! Jullie baby is er helemaal klaar voor. Deze week is de uitgerekende datum, ook al wordt slechts 4% van de baby’s daadwerkelijk op de uitgerekende datum geboren. Die uitgerekende dag heeft altijd iets bijzonders en je partner is die dag extra alert op alles wat ze voelt. Lees hier verder wat er allemaal gebeurt in week 40 van de zwangerschap.

  Gefeliciteerd of nog even geduld

  Gefeliciteerd! De uitgerekende datum, waar jullie misschien zo naar uit hebben gekeken, is zover. Misschien is jullie baby inmiddels geboren, misschien laat hij of zij nog even op zich wachten. Alles tussen 37 weken en 42 weken is immers normaal. De meeste eerste kinderen komen echter in de week na de uitgerekende datum en het kan dus goed zijn dat jullie nog aan het wachten zijn.

  Tip

  Probeer wat afleiding te zoeken als je merkt dat je ongeduldig begint te worden. Allerhande bakerpraatjes over hoe je de bevalling op gang zou kunnen helpen (seks, bitterlemon voor haar, verse ananas, etc.) zijn onzin en bewezen nutteloos. Er zit niks anders op dan geduld te hebben.

  Jouw vrouw ontvangt wekelijks een e-mail met daarin waardevolle informatie over haar zwangerschapsweek. Hier vind je de informatie die zij deze week ontvangt

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard