1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Wim Naarding - fotograaf

  Gepubliceerd op: 4-19-2018Bewerkt op: 1-24-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 4-19-2018Bewerkt op: 1-24-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Mijn naam is Wim Naarding, fotograaf uit Limburg. Gestimuleerd door de vele spontane reacties op mijn foto’s heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Een hobby die ik overigens mijn hele leven al heb. In mijn vak draait alles om passie en beleving, dit laat ik graag tot uiting komen in de foto’s die ik maak.

  Ik haal inspiratie uit alles wat er rond om mij heen gebeurt. ‘Door de foto van jou ben ik mijn rolstoel anders gaan zien’’, dit is een uitspraak van de 18-jarige Sharon. Deze uitspraak is het grootste compliment en de meest aangrijpende opmerking die ik ooit over mijn foto’s heb gekregen. Dat is de drijfveer, mensen te raken met beelden. In het gewone het ongewone zien. Het is voor mij als fotograaf een prachtig spel van anders kijken.

  Persoonlijk contact vind ik bij fotografie erg belangrijk. Ik neem de tijd om samen met jou het maximale uit een fotoshoot te halen. Wensen en verwachtingen maak ik bespreekbaar zodat ik deze kan vertalen in die ene unieke foto die jij in gedachten hebt. Samen komen vaak de mooiste en meest bijzondere foto’s tot stand. Laat je gedachten de vrije loop, alles is bij mij bespreekbaar. Na afloop van de fotoshoot maakt je zelf een selectie uit de foto’s, zo kies je de foto’s die het beste bij jou passen. Ik ontvang je graag in mijn grote fotostudio om kennis te maken. Wil je liever een fotoshoot op locatie? Ook dan denk ik graag met je mee.

  Op zoek naar een herinnering voor nu of voor later? Dan ben je bij mij, Wim Naarding, gepassioneerd fotograaf uit Limburg, aan het juiste adres. Pas als jij tevreden bent, ben ik dat ook.

  Zwangerschap

  Een bijzondere zwangerschapsfoto die je verwachtingen waarmaakt. Zwanger zijn is een bijzondere gebeurtenis in het leven van een vrouw en daar hoort ook de ronde buik bij. Als fotograaf kom ik tijdens het maken van een zwangerschapsfoto vaak in de comfortzone van het vrouwelijk model. Een fijne omgeving, geduld en een rustige, maar professionele aanpak zijn erg belangrijk bij het creëren van een mooie herinnering aan je zwangerschapsperiode.

  Heb je bepaalde verwachtingen die je in de zwangerschapsfoto terug wilt zien? Samen met jou ga ik op zoek naar dat bijzondere beeld of beelden die je in gedachten hebt. Wil je graag meer weten over hoe het maken van een zwangerschapsfoto in mijn fotostudio in zijn werk gaat? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik verwelkom je graag in mijn fotostudio om kennis te maken.

  Contactgegevens
  Wim Naarding fotografie
  info@wimnaardingfotografie.nl
  www.wimnaardingfotografie
  06-20035433
  Groot-Bollerweg 10B
  5928 NS Venlo-Blerick
  Dit is geen postadres

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard