1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Welkomstbericht Verloskundigenpraktijk de Heuvelrug

  Gepubliceerd op: 10-9-2020Bewerkt op: 5-16-2023
  Verloskundigenpraktijk De Heuvelrug Gepubliceerd op: 10-9-2020Bewerkt op: 5-16-2023
  Geschreven door: Verloskundigenpraktijk De Heuvelrug
  Welkom bij Verloskundigenpraktijk de Heuvelrug. We kijken er naar uit om je tijdens je zwangerschap, bevalling en het kraambed te mogen begeleiden.

  Onze praktijk

  Ons team bestaat uit vijf verloskundigen en een praktijkassistente; Marja. Gedurende de zwangerschap zijn er diverse controles en is het de bedoeling dat je kennis maakt met alle verloskundigen. Dit om ervoor te zorgen dat je weet wie je aan de telefoon hebt, als je belt met vragen of wie er naar je toe komt als je gaat bevallen. Tevens heeft iedere zwangere een eigen verloskundige als casemanager: zij houdt op de achtergrond in de gaten of alles loopt en geregeld is in je zwangerschap.

  Tijdens de controles controleren we de gezondheid van jou en je baby en geven we voorlichting over onderwerpen die passen bij de termijn van je zwangerschap.

  In je zwangerschap zijn er ook diverse groepsbijeenkomsten, die gaan over zwangerschap, voeding voor de baby en de bevalling; hieraan kun je kosteloos deelnemen en je ontvangt via het zwangerenportaal en/of mail een uitnodiging.

  Gebruik van zwangerenportaal.nl

  Via het zwangerenportaal kun je verder zelf de volgende zaken inzien/ontvangen (zwangerenportaal werkt in een beveiligde omgeving);

  • jouw dossier
  • jouw afspraken inclusief afspraakherinneringen
  • gedeelde documenten van jouw zorgverlener
  • weetjes passend bij de termijn van je zwangerschap
  • overige informatie van jouw praktijk, zoals voorlichtingsavonden of nieuwsberichten

  Kijk in het zwangerenportaal bij ‘mijn afspraken’ wanneer jouw eerste echo en intake bij ons gepland staan.

  Ter voorbereiding van de intake kijk je bij gedeelde bestanden en download je het Intake formulier.

  Hoe kom ik bij gedeelde bestanden? Let op: formulier kan niet op mobiele telefoon worden ingevuld!

  1. Log in via: https://id.zwangerenportaal.nl/login
  2. Klik op applicatie zwangerenportaal
  3. Scroll naar beneden tot het kopje ‘communicatie’ en klik op ‘gedeelde documenten’
  4. Kies jouw huidige verloskundigen praktijk en klik op hierop
  5. Klik op downloaden Intake/Vragenlijst formulier
  6. Vul dit formulier in en sla het op jouw apparaat
  7. Kies vervolgens het betreffende formulier en klik op uploaden

  Hierna is het formulier zichtbaar bij jouw verloskundigenpraktijk en kunnen we de eerste afspraak goed voorbereiden. We bespreken dan vervolgens jullie gezondheid en die van jullie familie, eventuele eerdere zwangerschappen, leefstijl, mogelijkheden t.a.v. prenatale screening en enkele praktische zaken.

  Mocht je vragen hebben, dan kun je die natuurlijk altijd stellen op het spreekuur, maar we hebben ook elke werkdag telefonisch spreekuur van 08.00-10.00 uur voor niet dringende vragen en het maken en wijzigen van afspraken. Voor dringende vragen, ongerustheid, bevallingen zijn we 24/7 bereikbaar op 0317-743 017.

  Tevens zijn we per mail te bereiken via heuvelrugverloskundigen@hotmail.com, voor niet dringende vragen. Let op: mail wordt zo snel mogelijk beantwoord, maar kan langer duren dan gewenst, dus bij dringende vragen is het advies om telefonisch contact met ons op te nemen.

  Wij wensen jullie een fijne tijd toe bij ons in de praktijk.

  Met vriendelijke groet,

  Christa Stekelenburg Martje Bruinsma-van de Weijer Roosmarijn Methorst- de Jong Janneke Drost -Meeuse Marlijn Schuurman -Meijwaard Marja Versteeg

  Voor vragen omtrent het zwangerenportaal kun je contact opnemen via: info@zwangerenportaal.nl

  Moeders voor Moeders

  Moeders voor Moeders zamelt urine in van zwangere vrouwen. Hieruit wordt het hCG-hormoon gewonnen, dat wordt gebruikt voor geneesmiddelen bij vruchtbaarheidsbehandelingen. Van de 6e t/m 16e week van je zwangerschap bevat je urine het meeste hCG-hormoon, je kunt meedoen in deze periode van je zwangerschap. Meld je z.s.m. aan: zodra je weet dat je zwanger bent! Je kunt jezelf aanmelden via www.moedersvoormoeders.nl of 088- 0228070.

  Mocht je persoonlijk contact willen met een van de informatrices dan kan dat voor de regio Rhenen en Achterberg met Ilse Bierman: 06-54221846 / mars.ilse@hetnet.nl. Voor Elst, Amerongen en Leersum is dit Margriet Reijne-Smit: margrietreijne@gmail.com

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard