Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Weekmail

ZP® - Magazine

, 28 mei 2020 20:22Laatste update op: 7 februari 2106 07:28

Je zwangerschap is een bijzondere periode in je leven. Je lichaam maakt een verandering door en er groeit een baby in je buik, misschien wel voor de eerste keer. Wij vertellen je graag wekelijks hoe jouw lichaam en je baby zich ontwikkelt.

Jouw zwangerschapsweek

Op basis van jouw uitgerekende datum ontvang je wekelijks een e-mail met daarin relevante informatie over de actuele week van jouw zwangerschap. Zo weet je precies wat er die week met jou & je baby gebeurt.

De groei van je baby

Er groeit een baby in je buik? Maar hoe groot is je baby deze week? Wij vergelijken de groei van je baby elke week met een vrucht, zo kun je je goed inbeelden hoe groot jouw baby daadwerkelijk is. Zo groeit je baby van een maanzaadje uit tot een de grootte van een pompoen.

Jouw ontwikkelingen

Niet alleen kan je in de weekmail lezen over de groei van jouw baby, maar ook over jouw ontwikkelingen als zwangere vrouw! Zo komt iedere zwangerschapsweek weer hand in hand met nieuwe zwangerschapskwaaltjes en nieuwe lichamelijke ontwikkelingen. Daarnaast krijg je handige informatie over wanneer je zou moeten beginnen met het kopen van de babyuitzet, zwangerschapskleding en wanneer je echo’s en controles kunt verwachten.

De zwangerschapsweken vind je ook online in onze zwangerschapskalender.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard