Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Wat houdt meedoen aan Generation R Next in?

ZP® - Magazine

, 23 december 2019 10:55Laatste update op: 3 september 2020 13:30

U kunt meedoen wanneer u nu of in het komende jaar een kinderwens heeft, of zwanger bent én wanneer u tijdens de geboorte van uw kind woonachtig verwacht te zijn in de volgende postcodegebieden: 3011 t/m 3099 of 3191 t/m 3196.

Wat houdt meedoen aan Generation R Next in?

Generation R Next verzamelt informatie tijdens bezoeken aan het onderzoekscentrum en door middel van vragenlijsten. Een bezoek duurt ongeveer 30 tot 60 minuten. Tijdens zo’n bezoek verrichten we allerlei metingen bij u en uw eventuele kind. Voorbeelden van metingen voor de zwangerschap zijn het opnemen van uw lengte en gewicht en een foto van uw netvlies. Ook verzamelen we lichaamsmateriaal zoals bloed en urine. Graag doen we zo volledig mogelijk de metingen maar mocht u bezwaar hebben tegen een meting, dan kunnen we die uiteraard overslaan. Tijdens de zwangerschap maken we 4 keer een 3D echo van uw kind. Deelname aan het onderzoek is gratis.

Meer weten of meedoen?

Bent u zwanger én woonachtig in Rotterdam? Doe dan mee aan Generation R Next!

Deelname aan Generation R Next is geheel vrijwillig en u kunt op ieder gewenst moment besluiten te stoppen. Alle onderzoeksgegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld, zoals de wet voorschrijft.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard