1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Wat houdt meedoen aan Generation R Next - Optimaal Opgroeien in?

  Gepubliceerd op: 12-23-2019Bewerkt op: 12-28-2022
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 12-23-2019Bewerkt op: 12-28-2022
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Jij en je partner kunnen meedoen wanneer jullie nu of in het komende jaar een kinderwens hebben, of net zwanger zijn én wanneer jullie tijdens de geboorte van jullie kind woonachtig verwachten te zijn in Rotterdam.

  Wat houdt meedoen aan Generation R Next - Optimaal Opgroeien in?

  Generation R Next - Optimaal Opgroeien verzamelt informatie tijdens bezoeken aan het onderzoekscentrum en door middel van vragenlijsten. Een bezoek duurt ongeveer 30 tot 60 minuten. Tijdens zo’n bezoek verrichten we verschillende metingen bij jou en je kindje. Voorbeelden van metingen zijn het opnemen van uw lengte en gewicht en het meten van uw bloeddruk. Daarnaast verzamelen we lichaamsmateriaal zoals bloed en urine en krijg je adviezen over een gezonde leefstijl en omgaan met stress.

  Graag doen we zo volledig mogelijk de metingen, maar mocht je bezwaar hebben tegen een meting, dan kunnen we die uiteraard overslaan. Tijdens de zwangerschap maken we twee keer een 3D echo van je kindje. Deelname aan het onderzoek is gratis.

  Meer weten of meedoen?

  Ben je minder dan 11 weken zwanger én woonachtig in Rotterdam? Doe dan mee aan Generation R Next - Optimaal Opgroeien!

  Deelname aan Generation R Next - Optimaal Opgroeien is geheel vrijwillig en je kunt op ieder gewenst moment besluiten te stoppen. Alle onderzoeksgegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld, zoals de wet voorschrijft.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard