1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Intro zwangerenportaal

  Gepubliceerd op: 6-9-2020Bewerkt op: 3-1-2021
  Vroedvrouwen Rotterdam Gepubliceerd op: 6-9-2020Bewerkt op: 3-1-2021
  Geschreven door: Vroedvrouwen Rotterdam
  Een waarschuwing van je vroedvrouwen

  Beste cliente,

  Van harte welkom bij onze praktijk en welkom bij Zwangerenportaal.

  Wat ons betreft is de meerwaarde van Zwangerenportaal vooralsnog tweeledig: Je kunt als zwangere je eigen dossier inzien, en wij kunnen met 1 druk op de knop (en uiteraard na jouw toestemming) je gegevens electronisch delen met iemand waar we naar verwijzen, wat vooral handig is in (zeldzame!) spoedsituaties. Op termijn willen we het portaal ook gebruiken om informatie die wij van belang vinden met je te delen; we zullen via het protaal praktijkfolders gaan sturen en gerichte uitnodigingen (bijvoorbeeld voor zwangerschapsavonden van de praktijk).

  Zwangerenportaal wordt betaald vanuit advertenties. Wij vinden dit diep onprofessioneel omdat dat betekent dat aan jou als zwangere verdiend moet worden. Alle informatie die je via het portaal krijgt kan dus gekleurd zijn. Immers, er valt niets te verdienen aan een gezonde tevreden zwangere maar des te meer aan onzekerheid en onwetendheid; adverteerders hebben er baat bij je te wijzen op wat er mis zou kunnen zijn en je te laten denken dat je een betere ouder gaat zijn als je hun product koopt.

  Helaas is er op dit moment geen ander programma waar we gebruik van kunnen maken dat op een andere manier gefinancierd is, en we moeten voldoen aan onze wettelijke plicht je dossier digitaal toegankelijk te maken, dus we kunnen er niet onder uit het Zwangerenportaal ter beschikking te stellen. Vandaar ons verzoek aan jullie: negeer alsjeblieft alle informatie binnen via Zwangerenportaal waarbij niet duidelijk is of die via ons komt. Wij kunnen namelijk niet instaan voor de informatie die niet specifiek van ons afkomstig is.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard