1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Welkom!

  Gepubliceerd op: 7-23-2021Bewerkt op: 12-7-2022
  Verloskundige Praktijk Veere Gepubliceerd op: 7-23-2021Bewerkt op: 12-7-2022
  Geschreven door: Verloskundige Praktijk Veere
  Gefeliciteerd met je zwangerschap en welkom bij Verloskundige Praktijk Veere!

  Nu je zwanger bent, heb je misschien al veel vragen, bijvoorbeeld over wat je wel/niet kan eten in de zwangerschap, de controles en echo’s. Op onze website kun je hier informatie over vinden

  Via Zwangerenportaal kun je o.a. je eigen dossier inzien, je afspraken bekijken en krijg je informatie gebaseerd op hoeveel weken jij zwanger bent.

  De eerste afspraak op onze praktijk vindt plaats tussen de 7-8 weken zwangerschap. Tijdens deze afspraak zal de vitaliteitsecho verricht worden. Kom met een gevulde blaas naar de echoafspraak! De echo vindt meestal uitwendig plaats maar soms is een inwendige echo nodig om de baby in beeld te brengen. Je krijgt tijdens deze controle ook alvast informatie mee zodat je je kunt voorbereiden op de intake. Deze informatie zou je nu ook al digitaal kunnen bekijken:

  De intake vindt plaats tussen de 8-10 weken zwangerschap. Tijdens deze afspraak leren we elkaar kennen, kun je al je vragen stellen en zullen wij ook veel vragen stellen om zo je gezondheid in kaart te brengen. Daarbij geven we uitgebreid informatie over de prenatale testen die je kan laten verrichten. We vinden het fijn als je vooraf onze intakevragenlijst invult. Klik hiervoor op de volgende link: https://www.verloskundigeveere.nl/intakeformulier/

  Tussen de 10-12 weken van de zwangerschap vindt de termijnecho plaats. Met de termijnecho wordt de definitieve uitgerekende datum vastgesteld. De echo kan meestal via de buik gemaakt worden, maar in sommige gevallen (door slechte beeldvorming of ligging van de foetus) is het alleen mogelijk om middels een inwendige echo een goed beeld te krijgen. Houd hier rekening mee als je komt voor deze afspraak.

  We hebben 3 spreekuurlocaties verspreid over Walcheren:

  • Serooskerke, Noordweg 133
  • Aagtekerke, Porrenaerstraat 2
  • Zoutelande, Leenes Land 1

  Bij de opmerkingen in het Zwangerenportaal zie je op welke locatie je gepland staat. Tijdens het maken van een afspraak kun je je voorkeur voor locatie aangeven. Echo's vinden altijd op Serooskerke plaats.

  Tijdens de gehele zwangerschap zijn wij 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen. Heb je een vraag die minder spoedeisend is, dan is het het fijnst als je belt tussen 13.00u en 14.00u. Meestal hebben we dan alle tijd je vragen te beantwoorden. Je kunt altijd bellen op 06-14902860. Uiteraard zijn we ook altijd per mail bereikbaar: info@verloskundigeveere.nl.

  We hopen je snel te zien in onze praktijk!

  Hendrikje en Kimberley, Verloskundige Praktijk Veere

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard