1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  krachtig vaderschap

  Gepubliceerd op: 11-30-2022Bewerkt op: 4-15-2023
  Lichtstad verloskundigen Gepubliceerd op: 11-30-2022Bewerkt op: 4-15-2023
  Geschreven door: Lichtstad verloskundigen
  Ook je partner gaat een nieuwe fase in. Misschien vind hij het leuk om zich op deze manier beter voor te bereiden.

  Diderik begeleid bij ons al een tijd lang vaderavonden bij onze CP groepen. Omdat dit een gat bleek te vullen wil hij het nu graag breder trekken.Vandaar dat we hem op deze manier wat ruimte willne geven. Fijne dag, Lichtstad Verloskundigen.

  Welkom Beste Man en Vader,

  Wil jij meer rust en ontspanning ervaren? Wil jij voorbereid zijn op het ‘onverwachte’? Wil leren om stevig te ‘gronden’? Wil jij ervaren wat jouw unieke kracht is? Heb jij behoefte aan een duidelijke koers voor jezelf en je gezin? Besef jij je dat je een belangrijk rolmodel voor je kind bent? Wil jij dit rolmodel ook actief uitdragen?

  WIE? Ik ben Diderik en ik ben Vadercoach in Eindhoven. Samen met mijn broer Constantijn vormen wij de FlowBrothers. Wij hebben een dagtraining ontwikkeld die speciaal voor jou bedoeld is. We noemen deze training: Krachtig Vaderschap! Of je nu al een tijdje vader bent, net geworden of een aanstaande vader. Je bent van harte welkom!

  In deze training zullen wij je begeleiden om tot een diepere laag van Vaderschap te komen. Een reis die begint bij jou als mens, als man en jouw persoonlijke Lijfkracht.

  In deze training zullen we praten over het man zijn. Maar meer nog zullen we gaan doen en ervaren. Want, mannen zijn doeners!

  Wellicht heb je al eens een partneravond bijgewoond. Mogelijk ook niet. In elk geval is jouw rol als man, partner en vader een hele belangrijke en een hele mooie!

  WAAROM? Jij hebt waarschijnlijk vragen over deze rol… Wat voor vader ben ik of wil ik zijn? Wat is mijn inbreng? Wat is mijn verantwoordelijkheid? Kan ik dit wel? Wat wordt er van mij verwacht? Hoe bereid ik me voor?

  Je krijgt of hebt te maken met veel nieuwe dingen. Soms klein soms groot. In elk geval een duidelijke levensverandering.
  Hoe zorg jij ervoor dat je zowel mentaal als fysiek zo fit mogelijk te bent en blijft?

  Je gaat leren te vertrouwen op je eigen kracht! Je gaat ervaren hoe jouw eigen lichaam jou optimaal kan ondersteunen in deze rol. Hoe je de ademhaling kan inzetten als krachtige rustgever of juist als aanjager. Hoe je beweging inzet om meer over jezelf te weten, meer bewustzijn te creëren en beter te gronden. En hoe dit jou helpt om goede en duidelijke keuzes te maken. En we gaan je kennis laten maken met een oerangst die je gaat overwinnen en hierdoor ook in actie komt op andere ‘angsten’ die jou op dit moment beperken.

  HOE? Door verschillende fysieke processen zul je dichter bij jouw kernwaarden komen. En dat met een groep, voornamelijk mannen. De meesten ook vader en dus weten ze precies waar jij mee te maken hebt. Op deze manier helpen we elkaar als een broederschap om zo goed mogelijke partners en vaders te zijn. Dit doen we voor onszelf, elkaar, onze partners en natuurlijk onze kinderen!

  En onthoudt dat je de Krachtig Vaderschap vooral LEEFT en niet LEEST!

  @FLowBrothers We Flow Together, We Grow Together!

  Meer informatie over deze unieke training vind je hier:

  www.flowbrothers.nl

  Een mail sturen mag altijd: flowbrothers@flowbrothers.nl En bellen/appen mag natuurlijk ook: 0641241607

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard