1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Wanneer bel je je verloskundige

  Gepubliceerd op: 3-24-2022Bewerkt op: 3-28-2022
  Lichtstad verloskundigen Gepubliceerd op: 3-24-2022Bewerkt op: 3-28-2022
  Geschreven door: Lichtstad verloskundigen
  Wanneer moet je bellen en hoe?

  Beste zwangere,

  Jij bent zelf de belangrijkste persoon om de zwangerschap goed in de gaten te houden. Graag willen we je attent maken op deze link op de website zodat je weet wanneer je ons zeker moet bellen. Vaak zal er gelukkig niets aan de hand zijn, maar soms zijn het ook tekenen waar we wel wat mee moeten.

  https://lichtstadverloskundigen.nl/zwanger/wanneer-bellen/

  We willen graag nog wat toelichting geven op hoe je het best contact op kunt nemen. Als je twijfelt wacht niet tot een volgende controle en ga ook niet appen, mailen of smsen. Als je 06-21531010 belt krijg je de dienstdoende verloskundige aan de lijn en die kan je dan meteen verder helpen. Zet dát nummer in je telefoon onder; VERLOSKUNDIGE. Een sms komt niet altijd aan bij de dienstdoende als de telefoon staat doorgeschakeld en appen doen we met onze prive telefoon dus ook daar krijg je niet meteen altijd antwoord. De dienstlijn is 24/7 bereikbaar. Als de provider het niet zou doen hebben we een tweede provider op nummer 06-25265395.

  Als je een afspraak wilt verzetten is het fijn als je Brigitte belt tijdens de spreekuurtijden op maandag of vrijdagochtend of woensdagmiddag; 040-2821193.

  Voor vragen die niet dringend zijn vinden we het fijn als je het telefonisch spreekuur gebruikt tussen 19.00 en 20.00. Dat is ook de dienstlijn maar als er een bevalling is schakelen we op zo'n moment door naar de achterwacht zodat we bij een bevalling minder gestoord worden.

  Neem altijd contact op als je je ergens zorgen over maakt,

  Lichtstad verloskundigen

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard