1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  CenteringZwangerschap

  Gepubliceerd op: 9-20-2023Bewerkt op: 2-5-2024
  ZIJ vrouw & geboortezorg Gepubliceerd op: 9-20-2023Bewerkt op: 2-5-2024
  Geschreven door: ZIJ vrouw & geboortezorg
  Derde groep van start!

  Beste zwangere,

  We willen je uitnodigen om deel te nemen aan CenteringZwangerschap. Een nieuwe vorm van verloskundige zorg in Tiel. Al jaren wordt Centering in Nederland gegeven. Nu ook in Tiel!

  Tijdens de normale controles, is er eigenlijk te weinig tijd om uitgebreid stil te staan bij allerlei onderwerpen over de zwangerschap, de bevalling en de peiode na de geboorte. Bij Centering Zwangerschap kunnen we uitgebreid over alle onderwerpen praten. Hierdoor krijg je meer bevestiging en steun tijdens de zwangerschap, kun je beter weloverwogen keuzes maken wat leidt tot meer zelfvertrouwen

  Tijdens Centering Zwangerschap neem je deel aan een groep met ongeveer 8 zwangeren die evenver zwanger zijn. We komen ongeveer 9 a10 keer bij elkaar. We bespreken elke keer andere onderwerpen, zoals voeding, bekken, bevalling, kraamperiode, emotionele veranderingen. Je meet zelf je bloeddruk en gewicht. Elke bijeenkomst wordt er uiteraard naar het hartje van je baby geluisterd.

  De groepsbijeenkomsten duren ongeveer 120 minuten, waar een normaal consult gewoonlijk circa 15 minuten duurt. Dus veel meer contact tussen jou en ons! Elke bijeenkomst proberen we ook een andere zorgverlener uit te nodigen. Bijvoorbeeld een lactatiekundige, bekkentherapeut, kraamverzorgende e.a.

  Een recensie van een zwangere: Ik vind het fijn dat je met andere vrouwen gevoelens kunt delen. En dat je leert wanneer het wel of niet belangrijk is om de verloskundige te bellen”

  Geef jij je op om deel te nemen aan Centering? De eerste bijeenkomst is op 22 februari van 16;00-1800u. Stuur je een mailtje naar info@zijgeboortezorg.nl Dan ontvang je de rest van de data.

  LET OP! Voor Centering krijg je vrij van je werk! We hebben hier een speciale verklaring voor.

  Groetjes Ellen

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard