Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

WIJ GAAN VERDER ONDER EEN NIEUWE NAAM! GEBOORTECENTRUM LIFE

Verloskundige Praktijk Life

, 10 juni 2022 11:24Laatste update op: 28 juni 2022 16:50

Ons doel hierbij is dat het aantal diensten beter naar voren kan worden gebracht en het overzichtelijker en duidelijker wordt voor de cliënten welke diensten wij allemaal verlenen.

Geachte cliënt,

Hierbij willen wij u informeren over de naamswijziging van ons praktijk. Wij zijn volop bezig met het optimaliseren van onze werkzaamheden. De afgelopen jaren zijn wij dan ook flink uitgebreid wat betreft onze diensten. Vanwege deze positieve ontwikkeling in onze praktijken hebben wij ervoor gekozen onze diensten onder één praktijk aan te bieden. Dat betekent dat Verloskundige Praktijk Life en Kraamzorg Bloei gaan fuseren. Deze twee praktijken gaan verder onder de naam Geboortecentrum Life.

Ons doel hierbij is dat het aantal diensten beter naar voren kan worden gebracht en het overzichtelijker en duidelijker wordt voor de cliënten welke diensten wij allemaal verlenen. Daarnaast hopen wij ook dat het een stukje gemak met zich mee brengt voor de cliënten.

Wat zal er veranderen? De website, de logo en de social media kanalen zullen veranderd worden. Tevens is de naamswijziging aangepast bij de verzekeraar. Daarnaast blijven de overige bedrijfsgegevens hetzelfde. Onderstaand staat er een opsomming van de bedrijfsgegevens ter verduidelijking.

Onze bedrijfsgegevens Geboortecentrum Life Televisiestraat 246 2525 LV Den Haag

Telefoonnummer: 070-7670086 Spoednummer: 06-24164790

E-mail: info@verloskundigepraktijklife.nl

Uiterraard zullen wij u verder op de hoogte houden van de veranderingen. Voor eventuele vragen kunt u ons mailen of bellen.

Met vriendelijke groet,

Geboortecentrum Life

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard