1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Een stukje over jouw verloskundige!

  Gepubliceerd op: 9-7-2022Bewerkt op: 9-27-2022
  Geboorte centrum Life Gepubliceerd op: 9-7-2022Bewerkt op: 9-27-2022
  Geschreven door: Geboorte centrum Life
  'Sinds mijn twaalfde wilde ik al verloskundige worden.' Inmiddels is Nazette Smith al 16 jaar verloskundige.

  Beste client,

  De praktijk is flink aan het ontwikkelen en er zullen binnenkort dan ook wat veranderingen plaatsvinden. Wij doen ons uiterste best om uw tijd bij ons in de praktijk prettiger te maken!

  Naast het feit dat de praktijk zo aan het ontwikkelen is, groeien de werknemers ook mee. Om die reden willen wij een stukje delen over jouw verloskundige en haar groei binnen de geboortezorg.

  Wie is Nazette Smith?

  Nazette is de eigenaresse van de praktijk en tevens verloskundige. Zij is geboren en opgegroeid in Sint Maarten. Vanwege haar grote ambitie om verloskundige te worden, is zij verhuist naar Nederland om te studeren. Sindsdien woont zij inmiddels al 20 jaar in Nederland samen met haar drie konijntjes, Ojas, Nikki en Kaya. In 2006 heeft zij dan ook haar diploma behaald en heeft zij sindsdien veel ervaring opgedaan in de geboortezorg. Haar passie voor dit vak groeide met de jaren mee. Zo heeft Nazette haar ambitie nagestreefd en heeft zij in 2010 haar eigen praktijk opgericht. Nadien is zij gaan uitbreiden en biedt zij sinds 2014 ook echo's aan, sinds 2017 het plaatsen van spiralen en sinds 2018 eigen kraamzorgbureau.

  Nazette heeft veel lieve clienten mogen ontvangen en helpen tijdens de zwangerschap gedurende haar ontwikkeling in de geboortezorg. Inmiddels heeft Nazette ongeveer 3000 bevallingen begeleid en elke dag worden het er nog steeds meer. Zij doet dit werk nog steeds met heel veel passie en plezier en is super enthousiast om de positieve veranderingen in de praktijk samen aan te gaan met haar clienten!

  Binnenkort zal de naamsverandering plaatsvinden van de praktijk. Per 1 oktober 2022 zal dit officieel doorgevoerd worden. Uiteraard zult u hiervan op de hoogte gehouden worden. Er zal een mail volgen waarin u de officiele nieuwe praktijkgegevens zal ontvangen.

  Wilt u ook nog wat leuks delen over de praktijk of uw verloskundige? We nodigen je uit om ons te beoordelen ook op Google.

  GOOGLE REVIEW: Laat dan een review achter door op onderstaande link te klikken.

  [https://g.page/VerloskundigepraktijkLife/review?gm]

  Met vriendelijke groet,

  Team Verloskundige Praktijk Life

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard