1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  HOE IS HET BEVALLEN BIJ Verloskundige Praktijk LIFE?? Wij waarderen oprecht jouw mening!

  Gepubliceerd op: 11-23-2021Bewerkt op: 1-25-2022
  Geboorte centrum Life Gepubliceerd op: 11-23-2021Bewerkt op: 1-25-2022
  Geschreven door: Geboorte centrum Life
  Als client is jouw mening is voor onze praktijk erg belangrijk. Jouw feedback is zeker van harte welkom! Deze vragenlijst kost 5 minuten met invullen. Zie bovenstaande foto voor het scannen van de QR code naar de enquête.

  Het team van Verloskundige Praktijk Life heeft jou begeleid tijdens de zwangerschap en/of bevalling, kraambed of miskraam. Graag willen wij onze zorg zoveel mogelijk afstemmen op de wensen en behoeften van onze cliënten.

  Jouw mening is voor onze praktijk hierom van groot belang en bepaalt mede hoe we onze kwaliteit van zorg invulling geven. Door middel van dit evaluatieformulier willen wij je vragen wat je van de zorgverlening in onze praktijk vond en wat er volgens jou verbeterd kan worden. Wij zullen je mening kritisch bekijken en gebruiken voor kwaliteitsdoeleinden.

  Wij zouden het erg op prijs stellen als je deze evaluatie zou willen invullen. Dit kost ongeveer 5 minuten van je tijd. Je kunt zelf kiezen of je de vragen anoniem invult of met naam.

  Zie bovenstaande foto voor het scannen van de QR code naar de enquete. En beneden ook een link direct naar de vragenlijst.

  LINK ENQUETE

  [https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc-_0-e8plnal7S-D2NDsyWmwiLxMj4Uf5VtUk6Wj-aoHVDbw/viewform ]

  Klanttevredenheid is erg belangrijk voor ons en graag willen wij dit ook uitstralen. Zou je ook een review van jou tevredenheid willen achterlaten op onze social media pagina's. ZEER GEWAARDEERD!

  GOOGLE REVIEW: We nodigen je uit om ons te beoordelen ook op Google.

  [https://g.page/VerloskundigepraktijkLife/review?gm]

  FACEBOOK REVIEW We nodigen je uit om ons te beoordelen ook op Facebook.

  [https://www.facebook.com/VerloskundigepraktijkLife/reviews]

  Namens Veloskundige Praktijk Life willen wij jou bedanken voor het invullen van Deze vragenlijst en het achterlaten van een review op google. En nogmaals bedankt voor het vertrouw in onze diensten.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard