1
×

Inbox

  • Notificaties0
  • Taken0

Notificaties

    Terug

    Zwangerschapsweek 30

    Gepubliceerd op: 11-11-2020Bewerkt op: 11-11-2020
    Verloskundigen praktijk Catharina Schrader Gepubliceerd op: 11-11-2020Bewerkt op: 11-11-2020
    Geschreven door: Verloskundigen praktijk Catharina Schrader
    Informatie en folders week 30

    In week 30 is het belangrijk om deze bevallingsinformatie eens goed door te nemen. Tijdens het spreekuur ontvang je nog een bevalplan en tips en informatie over de bevalling. Dit bevalplan mag je invullen en zal de volgende controle met je worden besproken.

    https://deverloskundige.nl/over-de-verloskundige/subtekstpagina/185/voorbereiding-op-de-bevalling/

    https://deverloskundige.nl/over-de-verloskundige/subtekstpagina/187/bevallingspijn/

    https://deverloskundige.nl/over-de-verloskundige/subtekstpagina/186/bevallingshoudingen/

    Het is belangrijk om na de bevalling je kindje aan te geven bij de zorgverzekeraar en eventueel bij je uitvaartvereniging (mocht je hier lid van zijn).

    Voor meer informatie over de zorgverzekering, hulp bij betalingsachterstanden en advies kan je terecht bij de www.zorgverzekeringslijn.nl Ook kun je informatie vinden over wat je allemaal moet regelen als je een kindje krijgt via www.rijksoverheid.nl/kindkrijgen

    Voor hulpmiddelen zoals bedverhogers, rugsteun, ondersteek en douchekrukje kan je terecht bij www.hulpmiddelencentrum.nl of www.medipoint.nl Op vertoon van je zorgpas kan je deze hulpmiddelen gratis lenen. Voor het huren van een kraambed (hoog/laag bed) kunt u hier ook terecht maar hier zijn eenmalige kosten aan verbonden. Bij een medische indicatie (bijv. bekkeninstabiliteit of een keizersnede) kan dit worden vergoed. Er dient dan een medische verklaring te worden afgegeven.

    • Feed

    • Mijn week

    • Cursusportaal

    • Community

    • Dashboard