Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Update corona 30 juli 2020

Verloskundigen Praktijk Charlois

, 30 juli 2020 21:30Laatste update op: 30 juli 2020 21:35

De meeste recente update over de corona maatregelen en hoe we hier mee om willen gaan in de praktijk!

Beste zwangere en partner,

Het is alweer even geleden dat we met een update zijn gekomen over de versoepelingen van de maatregelen rondom het coronavirus. Graag willen we jullie door dit bericht weer even op de hoogte stellen van de nu geldende maatregelen.

Zwangerschap

Inmiddels vinden de zwangerschapscontroles weer volgens het normale schema plaats op de praktijk. Je partner of een andere begeleider mag meekomen naar de afspraken. Het blijft echter de voorkeur dat je alleen naar de afspraken komt. Helaas mogen kinderen voorlopig nog niet mee naar de praktijk komen. Bij de nacontrole 6 weken na de bevalling mag je wel met je baby komen.

Op de praktijk proberen we ons zoveel mogelijk aan het advies te houden van het RIVM om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Daarnaast vragen we je bij binnenkomst op de praktijk je handen te wassen.

Bevalling

Bij een thuisbevalling mag, naast je partner 1 andere begeleider aanwezig zijn. Als je bevalt in het Ikazia of in het Maasstad ziekenhuis, mag er naast je partner ook 1 andere begeleider aanwezig zijn, naast het medisch personeel. Ook de bezoekregeling in beide ziekenhuizen is verruimd. Voor meer informatie wat betreft deze bezoekregeling verwijzen we je naar de websites van de ziekenhuizen.

Kraamperiode

Tijdens de kraamperiode komen we in principe 2x langs voor een bezoek, op dag 3 en op dag 5. De overige controles zullen nog steeds telefonisch plaatsvinden. Indien nodig komen we een keer extra langs voor een kraambezoek. Het geboortehotel bij het Maasstad ziekenhuis is ook weer open!

Tenslotte willen we jullie nog wijzen op onze voorlichtingsavonden. Deze zijn weer gestart, echter wel in kleinere groepen. Mocht je interesse hebben, dan kun je voor meer informatie terecht bij onze assistentes.

Plaats een reactie

(0)
user-image
    • Feed

    • Mijn week

    • Cursussen

    • Community

    • Dashboard