1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Uitnodiging Vragenlijst 'Samen Groeien 010'

  Gepubliceerd op: 2-23-2022Bewerkt op: 2-23-2022
  Verloskundigen Praktijk Charlois Gepubliceerd op: 2-23-2022Bewerkt op: 2-23-2022
  Geschreven door: Verloskundigen Praktijk Charlois
  Beste zwangere, Bij dezen ontvang je eenmalig een uitnodiging voor een vragenlijst van het onderzoek 'Samen Groeien 010'. Je wordt van harte uitgenodigd om deze vragenlijst in te vullen. Hartelijke groet van ons, Verloskundigen Praktijk Charlois

  Beste mevrouw, meneer,

  Graag nodigen we je uit voor deelname aan een vragenlijstonderzoek. Deze vragenlijst is bedoeld voor (aanstaande) ouders, die zorg ontvangen van Verloskundigenpraktijk Charlois.

  Het vragenlijstonderzoek maakt deel uit van het onderzoek ‘Samen Groeien 010’, waarin we de samenwerking tussen ouders en zorgverleners in de geboortezorg onderzoeken en willen verbeteren. De vragenlijst is bedoeld om meer inzicht te krijgen in de mening en ervaringen van (aanstaande) ouders. Aan zorgverleners wordt dezelfde vragenlijst voorgelegd. Het onderzoek wordt uitgevoerd door de afdeling Verloskunde & Gynaecologie van het Erasmus MC en acht andere organisaties uit Rotterdam. Meer informatie over het onderzoek vind je op de website van 'Samen Groeien 010'.

  Om een goed beeld te krijgen is het belangrijk dat zoveel mogelijk (aanstaande) ouders de vragenlijst invullen. De geschatte tijd van invullen is ongeveer 15 minuten. We zouden het erg waarderen als het lukt om de vragenlijst in te vullen.

  Het onderzoek is anoniem. De resultaten worden verwerkt door de onderzoeker van de afdeling Verloskunde & Gynaecologie van het Erasmus MC.

  U kunt de vragenlijst invullen tot 14 maart 2022. Klik hier om de vragenlijst te openen: https://erasmusmcsurvey.erasmusmc.nl/sg010/ls/index.php/654725?lang=nl

  Vragen? U kunt contact opnemen met onderzoeker Sushma Munshi, 06 83 26 37 56 of via e-mail: samengroeien010@erasmusmc.nl. Ook als u op een andere manier wilt bijdragen aan het onderzoek (bijvoorbeeld door deelname aan interviews of focusgroepen), kunt u per e-mail contact opnemen.

  Met vriendelijke groet,

  Drs. S. Munshi, onderzoeker Drs. H. Ernst-Smelt, projectleider Dr. H.H. Bijma, gynaecoloog en hoofdonderzoeker

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard