Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Herinneringsmail vragenlijst Onderzoek: 'samen groei 010'

Verloskundigen Praktijk Charlois

, 8 maart 2022 10:25Laatste update op: 8 maart 2022 10:26

Bij dezen ontvang je een herinneringsmail van het onderzoek vanuit het EMC: 'Samen Groeien 010'.

Beste mevrouw/meneer,

Een aantal weken geleden heeft u een uitnodiging van uw zorgverlener ontvangen om een vragenlijst voor het onderzoek ‘Samen Groeien 010’ in te vullen.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door het Erasmus MC in samenwerking met organisaties die zorg en ondersteuning geven aan personen met een kinderwens, aan zwangere vrouwen en gezinnen en aan ouders die net een kind hebben gekregen.

Dit onderzoek gaat over uw mening en gedachten over de (toekomstige) gezondheid en ontwikkeling van een kind en over uw ervaring met de zorg en ondersteuning voor, tijdens en/of na de zwangerschap. Om een goed beeld te krijgen is het belangrijk dat zoveel mogelijk (aanstaande) ouders de vragenlijst invullen.

Het invullen duurt ongeveer 15 minuten.

Omdat het onderzoek anoniem is, kunnen we niet zien wie de vragenlijst wel en niet heeft ingevuld. Daarom sturen we u nog een (laatste) keer de uitnodiging. Als u de vragenlijst al heeft ingevuld, dan kunt u deze uitnodiging negeren en willen we u graag bedanken voor deelname aan het onderzoek.

U kunt de vragenlijst invullen tot 16 maart 2022. Bijgaand vindt u de link naar de vragenlijst: https://erasmusmcsurvey.erasmusmc.nl/sg010/ls/index.php/654725?lang=nl

Met vriendelijke groet, Drs. S. Munshi, onderzoeker Drs. H. Ernst-Smelt, projectleider Dr. H.H. Bijma, gynaecoloog en hoofdonderzoeker

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard