1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Gratis Online Masterclass Hypnobirthing op 7 april van 20.00-21.00

  Gepubliceerd op: 3-24-2021Bewerkt op: 3-24-2021
  Verloskundigen Praktijk Charlois Gepubliceerd op: 3-24-2021Bewerkt op: 3-24-2021
  Geschreven door: Verloskundigen Praktijk Charlois
  Meld je aan voor de gratis online masterclass hypnobirthing

  Meld je aan voor de gratis Masterclass Hypnobirhting door Daniella

  ‘Ik laat het liefste alles over me heen komen, je kunt toch geen invloed uitoefenen op je bevalling.” Dit is een van de meest gehoorde zinnen als ik zwangere vrouwen spreek over hoe zij zich willen voorbereiden op de bevalling. Het verloop van je bevalling is inderdaad van veel factoren afhankelijk en op veel van die factoren heb je totaal geen invloed. Hypnobirthing richt zich op de factoren waar je wel invloed op hebt. Het gaat over:

  ~ De rol van de omgeving op jouw bevalling ~ Welke hormonen invloed hebben op jouw bevalling ~ Wat jouw lichaam nodig heeft tijdens de bevalling
  ~ Hoe jouw bevalpartner je kan ondersteunen ~ Welke ademhalingstechnieken je kunt gebruiken

  Op 7 april van 20:00 - 21:00u organiseer ik een gratis online masterclass Hypnobirthing om je kennis te laten maken met de methode en de ademhalingstechnieken. Daarnaast kun jij vragen stellen over wat Hypnobirthing voor jouw kan betekenen.

  Mijn naam is Daniella, moeder van Sjuul (2 jaar) en Vos (2 maanden), YOGAJUF en ondernemer. Tijdens mijn zwangerschap startte ik studio YOGAJUF op Zuid in Rotterdam. Tijdens die periode werd ik geraakt door de bevallingsverhalen die totaal niet overeenkomen met de kracht die ik voelde tijdens mijn zwangerschap. Ik deed onderzoek naar waar deze verschillen vandaan kwamen en of het ‘anders’ kon. Zo combineerde ik hypnobirthing met yoga om me voor te bereiden op mijn bevalling. Na mijn positieve bevalling wist ik dat ik deze informatie bij alle zwangere vrouwen en hun partners moest krijgen.

  In deze masterclass ● Leer je de ademhalingsoefening die je helpt ontspannen, makkelijk voor tijdens je bevalling maar ook nuttig tijdens andere situaties in je leven. ● Wordt je partner zich bewust van zijn/haar essentiële rol tijdens de bevalling ● Krijg je antwoord op je vragen over Hypnobirthing tijdens je bevalling

  Je kunt je hier aanmelden voor de online masterclass >> [http://bit.ly/GratisHBMasterclass]

  Dit is wat vrouwen zeggen na mijn cursus

  “Jouw lessen hebben mij enorm geholpen en met name de 1e fase ademhalingsoefeningen hebben mij (en mn vriend als bevalpartner) door de 1e fase heen gesleept. Ik ben ervan overtuigd dat deze fase hierdoor een stuk gemakkelijker verlopen is. Ik heb de bevalling overigens thuis in bad en met de baarkruk gedaan. Ik wil je heel erg bedanken voor je fijne lessen, de oefeningen en de betrokkenheid en wil je ten zeerste aanbevelen (zal ik ook doen bij mijn verloskundige).”

  “Het is een natuurlijke bevalling geworden, en daar ben ik zo ontzettend blij mee! Ik ben wel ingeleid met 41 weken, want ze bleef dus zitten al die tijd. Ik heb heel veel aan je cursus gehad! Het ademhalen was essentieel, tussendoor ontspannen ook. En mijn vriend is een echte gatekeeper geweest, zo trots op hem ook!”

  De meestgestelde vragen

  Is deze masterclass alleen voor zwangere vrouwen of ook voor partners? Je kunt de masterclass alleen doen of samen bekijken. Het is wel aan te raden met je partner te kijken want dit is vaak het eerste moment waarop partners gaan beseffen dat ze wel degelijk een rol hebben tijdens de bevalling.

  Is dit een volledige Hynobirthing cursus? Met de oefeningen in deze masterclass kun je direct aan de slag en ze hebben zeker invloed op je ervaring tijdens de bevalling. Het is echter geen volledige Hypnobirthing cursus. Ik biedt mijn volledige cursus online aan of in de studio in een 5-weekse cursus of eendaagse cursusdag. In deze volledige cursus ~ Meer ademhalingstechnieken ~ Meer informatie over hoe je jouw wensen communiceert met je zorgverleners ~ Meer tips over hoe jouw partner je kan ondersteunen ~ Een geboorteplan opstellen ~ Hypnose en meditatietechnieken om je nog beter voor te bereiden Meer info over de volledige cursus lees je via [www.yogajuf.com/hypnobirthing]

  Waarom is deze masterclass gratis? Ik ben me bewust dat Hypnobirthing een beetje zweverig klinkt en wil je op deze manier kennis laten maken met de methode, maar ook met mij. Denk je erover om de cursus bij mij te volgen dan is het fijn dat je mij even hebt zien en horen spreken. Nu fysieke informatiebijeenkomsten ook nog eens niet mogelijk zijn is het zeker belangrijk dat deze informatie bij jou terecht komt. Bevallingen zijn namelijk niet uit te stellen wegens een lockdown.

  Wordt de masterclass opgenomen? De masterclass wordt opgenomen en is nog 48 uur te bekijken. Kun je dus niet op 7 april, meld je dan aan zodat je de recording kunt ontvangen. Je kunt je aanmelden voor de gratis masterclass op 7 april van 20:00 - 21:00u via deze link. Laat je naam en emailadres achter dan ontvang je alle gegevens die je nodig hebt om deel te nemen.

  Je kunt je hier aanmelden voor de online masterclass >> [http://bit.ly/GratisHBMasterclass]

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard