1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Bericht tav verscherpte maatregelen

  Gepubliceerd op: 1-22-2021Bewerkt op: 1-23-2021
  Verloskundigen Praktijk Charlois Gepubliceerd op: 1-22-2021Bewerkt op: 1-23-2021
  Geschreven door: Verloskundigen Praktijk Charlois
  Bevalling Ikazia / avondklok / voorlichtingsavonden

  Beste zwangere en partner,

  Weer even een berichtje van ons om je op de hoogte te houden van de laatste maatregelen die getroffen zijn om de kans op verspreiding van het coronavirus te verkleinen:

  Vanaf nu mag er nog 1 iemand met je mee als je wilt bevallen in het Ikazia ziekenhuis.

  Als je na 21.00 uit huis moet ivm een spoedconsult of bevalling, kun je dit formulier gebruiken. Als je het zelf wilt, kun je naast dit formulier ook om een zwangerschapsverklaring vragen bij ons.

  Ondanks alle al genomen maatregelen en de nieuwe maatregelen van overheidswege, willen we bij dezen sterk benadrukken dat wij altijd, 24 uur per dag & 7 dagen per week, klaar staan voor al je vragen en zorgen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Als het nodig is kunnen wij je ook gewoon zien en helpen tussen 21.00 en 4.30. Dus laat de avondklok geen extra drempel zijn om ons te bellen!

  En nu het goede nieuws: we gaan weer van start met de online voorlichtingsavonden over de bevalling! We vertellen je op deze avond over de verschillende fasen van een bevalling en geven je verder ook praktische informatie over bv wanneer ons te bellen als je bevalling begonnen is. We vinden het heel leuk als je je hiervoor aanmeldt. Dat kan via de assistente, op werkdagen te bereiken op 010 4952095 of stuur even een mailtje naar info@vpcharlois.nl.

  We hopen je zo weer even voldoende te hebben geïnformeerd. Heb je vragen over dit bericht dan kun je deze natuurlijk altijd met ons bespreken.

  Nog even doorbijten allemaal, de maatregelen zijn niet leuk maar wel belangrijk. Als we ons er allemaal aan houden, hopen we dat heel de corona crisis zo snel mogelijk voorbij is!

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard