1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Aangescherpte maatregelen tav corona, nov 2021

  Gepubliceerd op: 11-6-2021Bewerkt op: 11-6-2021
  Verloskundigen Praktijk Charlois Gepubliceerd op: 11-6-2021Bewerkt op: 11-6-2021
  Geschreven door: Verloskundigen Praktijk Charlois
  Aangescherpte maatregelen tav corona, nov 2021

  Beste zwangere en partner,

  vanwege de persconferentie van afgelopen dinsdag en de stijging in het aantal besmettingen met het coronavirus, willen we als praktijk de volgende maatregelen in acht nemen om jezelf en anderen te beschermen tegen het coronavirus:

  draag bij het betreden van de praktijk een mond-neus masker neem maximaal 1 persoon mee naar je controle op de praktijk probeer de 1,5 m afstand zoveel mogelijk in acht te nemen tijdens de kraamtijd komen we op de 3e en 5e dag langs, de overige kraamvisites doen we telefonisch. Indien nodig komen we natuurlijk vaker langs.

  Verder willen we jullie vragen zoveel mogelijk de algemene adviezen mbt de verspreiding van het coronavirus in acht te nemen, wederom om jezelf en anderen in de samenleving zo goed mogelijk te beschermen tegen het virus:

  1,5 m is een veilige afstand zorg voor voldoende frisse lucht was vaak en goed je handen blijf thuis bij klachten en laat je testen

  Tot slot wijzen we jullie op het advies van het RIVM om je te laten vaccineren in de zwangerschap. Het RIVM adviseert alle zwangere vrouwen om zich te laten vaccineren met een mRNA-vaccin. mRNA-vaccins zijn de vaccins van BioNTech/Pfizer en Moderna. In de Verenigde Staten kregen inmiddels meer dan 130.000 zwangere vrouwen een mRNA-vaccin en daarbij zijn geen ernstige bijwerkingen gemeld.Voor vragen hierover kun je bij ons of bij de GGD terecht. Voor meer informatie: zie ons vorige bericht op de website met het filmpje en het NVOG document.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard