1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Onderzoek naar je ongeboren kind.

  Verloskundige praktijk Beverwijk

  , 21 januari 2022 17:31Laatste update op: 21 januari 2022 18:02

  NIPT, 13 weken echo en 20 weken echo. En afspraak maken voor bloed prikken.

  Beste zwangere en partner,

  Als het goed is, hebben jullie de intake bij ons op de prakijk gehad. In deze eerste afspraak hebben we jullie uitleg gegeven over de eventuele onderzoeken die je zou kunnen doen naar gezondheid van je ongeboren kind.

  NIPT Via deze weg willen we jullie nog wijzen op de digitale informatie die jullie kan helpen de juiste keuze voor jullie te maken. Er is een mogelijkheid voor de NIPT ( niet invasieve Prenatale Test), hieronder vind u meerdere link naar meer informatie daarover:

  Als je besloten hebt de NIPT te laten doen, dan kanje bellen naar de praktijk ( 0251-249290) om een speciaal formulier te krijgen waar een QR code op staat om te kunnen betalen voor de NIPT. Dit kan je dan doen via IDEAL, dan krijg je een bewijs op je mail dat je betaald hebt daarvoor. Deze moet je laten zien op het laboratorium bij het RKZ.

  De afspraak voor bloed prikken kan je via deze link maken of via je mail, als het goed is de lab aanvraag digitaal naar jou e-mail gestuurd via zorgdomein. Wij willen in het begin altijd je bloed prikken op je bloedgroep, suiker, ijzer, bepaalde geslachtsziektes en antistoffen. Indien gewenst dus ook de NIPT.

  13 weken echo en 20 weken echo Een ander onderzoek die je kan laten doen is de 13 en/of 20 weken echo. Deze uitleg kan je nogmaals bekijken via deze link. Aangezien de 13 weken echo nog vrij nieuw is, wordt er ook onderzoek naar gedaan. Meer uitleg daarover vind je via deze link 13 weken echo De folder kunt u hier vinden. Deze is in meerdere talen beschikbaar.

  Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij dat natuurlijk graag.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard