1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Informatie voor zwangeren die 25 weken zwanger zijn.

  Gepubliceerd op: 1-21-2022Bewerkt op: 6-28-2022
  Verloskundige praktijk Beverwijk Gepubliceerd op: 1-21-2022Bewerkt op: 6-28-2022
  Geschreven door: Verloskundige praktijk Beverwijk
  Wanneer is het belangrijk dat je ons belt als je zwanger bent, en hoe kan je je voorbereiden op de bevalling.

  Hieronder digitaal de informatie die we tijdens de afspraak tussen 24-28 weken mondeling en evt op papier mee geven.

  Klik HIER voor het YouTube filmpje waarin onze verloskundige Charlette verteld bij welke klachten het verstandig is ons te bellen. De informatiekaart uit het filmpje is zo terug te vinden (ook in het Engels en Arabisch).

  Ook willen wij jullie wijzen dat het belangrijk is de baby goed te voelen bewegen, als je daar twijfels over hebt neem dan contact met ons op. Ook kan je een handige folder leven over wat normaal is hoe je de baby moet voelen bewegen.Klink dan Hier

  De voorlichtingsavond ‘Hoe bevalt het’ inclusief een rondleiding op de verloskamer is ook opgenomen door verschillende zorgverleners van Ijmond Geboortezorg. Klik hier en bekijk de 4 filmpjes die bij elkaar bij elkaar ongeveer 50 min duren. Het kan prettig zijn om deze filmpjes samen met je partner te bekijken.

  Voor meer informatie over de bevalling en pijnstilling verwijzen we je naar de folders via

  Geboortewensen Indien je dit wenst kunnen we rond 36 weken jullie wensen ten aanzien van de bevalling bespreken. Denk hierbij aan waar je wilt bevallen, wie er bij gaan zijn, welke houding je wilt proberen, of er iets is waar je erg naar uit kijkt of juist tegenop ziet en hoe jij wenst dat we je daarin begeleiden. Voel je vrij om je geboortewensen op te schrijven en met ons te delen. Mocht je in het ziekenhuis moeten bevallen zullen ze ook daar je geboortewensen serieus nemen. Wij geven het document geboortewensen op papier aan je mee zodat je er al over na kunt denken, deze zullen we dan rond 36 weken zwangerschap met je bespreken.

  Als we op het spreekuur besproken hebben dat je weer je bloed kunt laten prikken, vergeet je deze dan niet in te plannen? Dan kan anders ook via deze link.

  Tot snel ziens op het spreekuur.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard