1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Praktische informatie over Verloskundigenpraktijk Weert

  Gepubliceerd op: 12-22-2020Bewerkt op: 3-10-2023
  Verloskundigenpraktijk Weert Gepubliceerd op: 12-22-2020Bewerkt op: 3-10-2023
  Geschreven door: Verloskundigenpraktijk Weert
  Emmely, Sonja, Miranda of een van de waarneemsters, heeft je gewezen op dit zwangerenportaal. Goed dat je een account hebt aangemaakt. Je hebt zo altijd inzage in je dossier en kun je gedeelde bestanden downloaden

  De belangrijkste informatie nog even voor je op een rijtje:

  Voeding in de zwangerschap Allereerst is het belangrijk om gezond en gevarieerd te eten. Bekijk www.voedingscentrum.nl voor de voedingsadviezen in de zwangerschap of download de ZwangerHap van het Voedingscentrum. Het advies is om in de zwangerschap extra Foliumzuur en vitamine D in te nemen, dit kan in een Multivitamine voor zwangeren. Daarbij is het ook belangrijk om voldoende Calcium binnen te krijgen. Nuttig hiervoor vijf melkproducten per dag of suppleer 1000 mg Calcium.

  Wil je graag meer informatie over gezonde voeding of je voedingspatroon klik dan op onderstaande link: gezond zwanger

  Maak geen kattenbak schoon en werk in de tuin met handschoenen.

  Goed om te lezen voor de eerste afspraak (je wordt doorgestuurd naar de site van het RIVM, je kunt de folder dan zelf downloaden)

  Om het intakegesprek goed te laten verlopen is het fijn als we dit kunnen voorbereiden. Zo kunnen wij tijdens deze controle zaken bespreken die voor jullie van belang zijn. Je kunt ons hierbij helpen door na de eerste echo afspraak ons intake formulier in te vullen in de wachtruimte en dit aan de assistente te geven. Wij zullen alle formulieren die van belang zijn en bewaard moeten blijven uploaden in zwangerenportaal.

  Hoe kom ik bij ‘Gedeelde documenten’? Druk op het ronde icoontje van je foto/letters rechtsboven naast de zoekfunctie. Je komt op je Dashboardpagina, scrol naar beneden, onder ‘Communicatie met je verloskundige’ zie je rechts in beeld ‘Gedeelde documenten’.

  Tot snel op het spreekuur! Groetjes namens ons allemaal!

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard